Un fòrum obert per xerrar sobre qualsevol cosa que es vulga, per favor abans de participar sol·licita donar-te d'alta en el nostre grup de Telegram, així evitem l'spam.

Problemes d'impresió

de Usuario eliminado -

¡Hola a tots! Algú pot donar-me alguna pista per a solucionar aquest problema.

En la sala de mestres tinc varis ordinadors dos en Windows i la resta en lliurex amb les versions 12.06 i la 10. En cursos passats es podien imprimir des de qualssevol ordinador i aquest curs no puc fer-ho amb els de lliurex, sí amb els de windows.

Les impressores son aquestes Sarp AR-M256 i Konica-Minolta Bizhub C450 les dos les detecten els ordinador i poden ser instal·lades però a l´hora de imprimir no es pot, donant en la sarp l’errada de que pot estar desconnectada i en la konica problemes de paper ja que el busca en una safata que no hi ha paper i encara que canvies tampoc.

EXTENSIONS DE LIBRE OFFICE

de Usuario eliminado -

Bona vesprada, necessite l'ajuda dels experts,

Resulta que amb el lliurex 11.09 jo utilitzava Open Office Base, per fer-me les bases de dades amb fotos dels alumnes i altres coses (materials, centres d'interés,...) utilitzava per fer-ho l'extensió per a OpenOffice "oracle-report-builder" (que us la pose en un fitxer adjunt). Però el cas es que en lliurex 12.09 Nemo, no funciona amb Libre Office, dona un error, diu:

No s'ha pogut obrir el document "RoportWimage"

loading component library failed:
file:///usr/lib/libreoffice/program/../program/librptlo.so

Teniu alguna solució?
Gràcies

Atentament,

Enric Sendra
(Coord. TIC del CEIP Carolina Sala - Pego)

Quina pissarra comprar...

de Usuario eliminado -

Hola, anem a comprar varies pissarres digitals per al centre i avanç de fer una despesa tan gran m'agradaria estar segur de que n'hi ha support per a lliurex, el model és el eBeam Edge algú el té? alguna opinió al respecte? Gràcies.

ebeam-edge.jpg

Implementación de software libre en un centro educativo...

de Usuario eliminado -

Hola companys, el temps passa ràpid i la setmana pròxima estarem en Mérida, aquesta serà la presentació que utilitzaré, espere que vos agrade.

Torne al fòrum... la veritat és que el mes de setembre ha sigut fortet (molt de treball entre cursos i despatx) he deixat descansar aquest espai deliberadament, ja veig que l'heu cuidat molt bé... també observe que la nova pàgina de preguntes i respostes no termina d'arrancar... una llàstima, pense es una ferramenta que ens ajudaria a organitzar millor els nostres dubtes comuns però si ací estem a gust també està molt bé ;DDD

Seguim endavant

enviar arxiu al professor en lliurex nemo

de Usuario eliminado -

En lliurex Nemo al fer clic com alumne amb el botó dret del ratolí apareix l'opció d'enviar arxiu al professor però desprès no apareix el nom del professor a qui enviar ( no apareix cap) encara que el professor estiga en el grup dels alumnes. Algú sap que cal fer? Gràcies

Salutació, esdeveniment i pregunta.

de Usuario eliminado -

Salutacions a tots aquest primer dia del curs que comence amb il·lusió i inquietud a parts iguals.

Us envie informació del: 

 IV Encuentro Inter-estudiantes TICnología y el III Concurso de Blogs TICnológicos

per als qui esteu en 3er i 4rt de l'ESO pot interssar-vos.

I la pregunta: algú té al centre "Google Apps education" ? Al meu cole l'hem demanat, la meua companya MCarmen Devesa i jo per al centre, i no ens contesten, pensem que hem fet els passos correctament però no hem tingut notícies durant tot l'estiu. Pense que tindria moltes possibilitats per a treballar amb els alumnes, famílies, etc

Gràcies anticipades i molta sort enguany en tots els vostres projectes !!!