Un fòrum obert per xerrar sobre qualsevol cosa que es vulga, per favor abans de participar sol·licita donar-te d'alta en el nostre grup de Telegram, així evitem l'spam.

Formació permanent del professorat

by Deleted user -

Benvolguts companys, obri aquest fill al fòrum per tal de posar en marxa un debat al voltant de la formació permanent del professorat a la Comunitat Valenciana. Tal volta podríem debatre en dos direccions, situació actual i propostes de millora...

La finalitat serà portar les conclusions que sorgisquen a la reunió convocada per un grup d'assessors de formació de Conselleria el dia 18 de novembre a la qual hem sigut convidats.

Pense és un motiu d'alegria per a tots que Edutictac siga convidada a aquest tipus d'event fent que la nostra veu és puga escoltar en àmbits que poden tindre prou pes en la pressa de decisions de temes tant importants com la nostra formació.

Com que la reunió serà en València propose que sigen Francesc Juan i Pedro Miguel els encarregats de representar-nos.

Quan més opinions millor!! Estic segur serà un debat enriquidor per a tots. Ànim!!

 

smart notebook i promethean

by Deleted user -

Bon dia família,

Tinc un problema. Una companya que a la classe té una promethean i que té molts paquets d'activitats fetes amb notebook sempre havia utilitzat aquest problema amb la pdi sense limitacions.

Ara pot utilitzar el programa si no connecta la pissarra però si l'endolla per usb a l'ordinador apareix en tota la pantalla de notebook una informació que diu que no s'ha localitzat ninguna smart i no deixa continuar. No es pot utilitzar el programa en una pdi que no siga smart? Tenim totes les demés del centre smart menys 4 o 5 d'altres marques i per ara el problema ens la dona la promethean.

Algú sap alguna solució o algun programa lliure que puga obrir arxius notebook smart.

Gràcies companys

Wiki de LliureX

by Deleted user -

Hola:


Sóc Pablo Antonio Gargallo, membre de l'equip LliureX des de fa dos anys i volia presentar-vos la Wiki de LliureX (WikiLliureX). En la pàgina wiki.lliurex.net teniu disponible una portada classificada per seccions on es troben tots els manuals fets, fins ara, de la versió 15.05. A poc a poc, anirem actualitzant amb noves versions i aplicacions.

Si trobeu alguna errada o millora ens agradaria que ens el diguéreu per millorar-la (lliurex@gva.es).


Gràcies i salutacions.

Configurar els routers

by Deleted user -

Hola a tots:

Tinc 4 routers al col·legi però sols puc entrar a un que es el principal des de qualsevol ordinador.

Estic intentant configurar els router per a poder accedir a ells des de qualsevol ordinador i així poder canviar les claus wiffi sovint i amb més comodiatat.

Actualment els tinc configurats de la següent forma:

1r.- 192.168.1.1

2n.- 192.168.2.2

3r.- 192.168.3.3

4t.- 192.168.4.4

Un salud

Fins aviat

Test d'avaluació docent

by Deleted user -
Hola,
algú té un test d'avaluació docent? Estic referint-me a un full amb preguntes amb diferents ítems on l'alumnat puga valorar la funció d'un docent de secundària. Jo en vaig fer un però l'he perdut. Era molt senzill per a 1r d'ESO, si el trobe el ficaré per ací.
Salutacions.


Disc dur NAS

by Deleted user -

Hola a tots:

Algú sap si hi han discs durs NAS amb 2 ports RJ45 per a poder connectar a les dues reds del Centre, Secretaria y aules?

Moodle "Prêt-à-porter"

by Deleted user -

Hola a tots, he aconsellat Moodle a un cole on no n'hi ha ningú que puga fer d'administrador d'un Moodle, en el sentit de hosting, instal·lació, actualitzacions, etc.

Ja no estic al corrent dels serveis de Moodle gratuïts en plan Web 2.0, que et registraves com usuari i tenies un servei de Moodle preinstal·lat. Ja sé que Mestre a Casa té Moodle però és individual de cada profe (si no ho tinc mal entès), cosa que no quadra amb la meva idea d’imatge corporativa i la possibilitat de mostrar un aula virtual de centre.

Coneixeu algun servei que funcione bé?

Competència Digital Docent

by Deleted user -

Bones.

Obric el fil per tal que anem reflexionant sobre aquest tema.

A Extremadura acaben de posar en marxa l'itinerari de Competència Digital Docent, un tema imprescindible per canviar l'escola.

Sembla que ve una certificació a l'estil del «porfoli de les llengues»:

  • Usuari Principiant: A1 i A2
  • Usuari Medi: B1 i B2
  • Usuari Avançat i Expert: C1 i C2

Deixe aquest enllaç per emmarcar el tema.

Mestre a casa

Al final del document d'Extremadura hi ha un test diagnòstic, millor comenceu pel nivell més alt, perquè aquest sembla que està molt lluny de ser un LPI (Linux Professional Institut).

Un viatge de mil Li comença amb un primer pas.

Lao Tse