Weylus per a connectar l’ordinador a dispositius Android

Avui he descobert Weylus i com aprofitar aquesta eina amb una tauleta tàctil Android de tinta electrònica. Si sou amants de la lectura digital, aquesta combinació us oferirà una experiència única, similar a llegir en paper però amb els avantatges del món digital.

Què és Weylus?

Weylus és una aplicació de codi obert que permet fer servir una tauleta tàctil Android com a tauleta de dibuix per a ordinadors Linux. Utilitza la connectivitat sense fils i converteix la vostra tauleta tàctil Android de tinta electrònica en un dispositiu d’entrada per al vostre ordinador. És com si tinguéreu una tauleta gràfica sense haver de comprar un dispositiu addicional.

Preparant la Tablet Android

Només necessitem un navegador web per a entrar en la url que ens facilitarà Weylus

Instaŀlació i Configuració de Weylus a l’ordinador amb Ubuntu

Necessitem configurar el nostre ordinador amb Ubuntu perquè es comunique amb qualsevol dispositiu de la nostra xarxa WIFI. Seguiu aquests passos senzills:

  1. Instaŀlació del servidor Weylus a Ubuntu:

Cal descarregar i instal·lar el paquet de la seua pàgina oficial en GitHub https://github.com/H-M-H/Weylus/releases

Iniciant el servidor Weylus:

Un cop instal·lat, podeu iniciar el servidor des del teu escriptori escrivint Weylus o des de la terminal amb la comanda:

weylus
  1. Configuració de la Connexió:

Ara, el servidor Weylus està funcionant a l’ordinador. Obriu el navegador a la vostra tauleta tàctil Android i accediu a l’URL que vos proporciona l’aplicació d’Ubuntu, per exemple http://192.168.100.216:1701

  1. Utilitzant Weylus:

Un cop connectats, la vostra tauleta tàctil Android de tinta electrònica es comportarà com una tauleta de dibuix al vostre ordinador. Podeu fer servir el “stylus” per dibuixar, escriure i interactuar amb el vostre PC, per exemple amb aplicacions com Xournal++.

Feu un comentari

"edutictac.es