La Comunitat EduTicTac realitza una migració exitosa a un servidor més potent amb l’ajuda de Yunohost, oferint serveis de Nextcloud, Moodle i WordPress multisite i acceptant donacions per mantenir el projecte.

La Comunitat EduTicTac, una plataforma de docents que promou l’ús de les noves tecnologies a l’aula, ha realitzat una transició cap a un servidor web més potent amb èxit, gràcies a la utilització de Yunohost. Aquesta migració ha permés que el seu domini original, edutictac.es, siga de nou l’epicentre de les seues operacions.

Yunohost, una aplicació de gestió de servidors de codi obert, ha demostrat ser la peça clau en aquesta transició. Amb les seues funcionalitats avançades i la facilitat d’ús, ha permés a la Comunitat EduTicTac gestionar el seu nou servidor sense problemes.

A més de la transició a un servidor més potent, la Comunitat EduTicTac està encantada d’oferir una gamma de serveis web de qualitat als seus usuaris. Entre aquests serveis, destaquen:

  1. Nextcloud: Aquesta plataforma de núvol col·laborativa permet als membres de la comunitat emmagatzemar i compartir arxius, col·laborar en temps real i accedir als seus documents des de qualsevol lloc.
  2. Moodle: Una plataforma d’aprenentatge en línia que facilita la creació i gestió de cursos educatius, proporcionant una experiència d’aprenentatge en línia de primera classe.
  3. WordPress Multisite: Una eina versàtil per a crear i gestionar múltiples llocs web, oferint un espai per a compartir recursos i coneixements.

A més de l’ampliació dels serveis, la Comunitat EduTicTac està contenta d’anunciar que accepta donacions per a mantenir i millorar aquests serveis i el projecte en general. Les donacions ajuden a cobrir els costos d’infraestructura i el manteniment del servidor. Cada contribució, per petita que siga, és valorada i contribueix a fomentar la col·laboració amb l’ús de les noves tecnologies a la Comunitat Valenciana.

Després d’aquesta migració i ampliació de serveis, la Comunitat EduTicTac està preparada per oferir una millor experiència als seus usuaris. Amb un servidor més potent es comprometen a continuar creixent i millorant en la seua missió de promoure l’educació amb l’ús de les tecnologies lliures. La Comunitat us convida a explorar els nous serveis i a fer donacions per ajudar-los a assolir els seus objectius.

Feu un comentari

"edutictac.es