La meua experiència organitzant-se i sincronitzant tasques amb todo.txt

Com a persona ocupada i sempre en moviment, sempre estic buscant maneres de simplificar i organitzar la meua vida. Recentment, he descobert una solució senzilla i efectiva per a sincronitzar les meues llistes de tasques entre el meu dispositiu Android i l’ordinador: todo.txt per Android i sleek per a l’escriptori. A continuació, explicaré com he utilitzat aquestes aplicacions per a millorar la meua organització i productivitat.

  1. Descobrint i instal·lant les aplicacions

Vaig començar descarregant i instal·lant les aplicacions en els meus dispositius. Vaig descarregar todo.txt des de la Google Play Store per al meu dispositiu Android i Sleek que es troba fàcilment a qualsevol repositori de GNU/Linux.

  1. Creant el meu arxiu todo.txt

Una vegada instal·lades les aplicacions, vaig crear un arxiu todo.txt. Aquest arxiu és el lloc on emmagatzeme totes les meues tasques en un format de text senzill. I el vaig desar en una carpeta accessible des dels dos dispositius.

  1. Sincronitzant l’arxiu todo.txt

Per a sincronitzar l’arxiu todo.txt entre els meus dispositius, vaig fer servir Dropbox com a servei d’emmagatzematge en núvol. Vaig carregar el meu arxiu todo.txt a la carpeta corresponent al Dropbox i em vaig assegurar que els dos dispositius tenien accés a aquesta carpeta.

  1. Configurant les aplicacions

Després, vaig configurar les aplicacions per a utilitzar l’arxiu todo.txt que havia creat i sincronitzat. A todo.txt per Android, vaig accedir a la configuració de l’aplicació i vaig seleccionar l’opció per a vincular l’arxiu amb el meu Dropbox. A Sleek, vaig obrir l’aplicació i vaig seleccionar “Open todo.txt file” per a escollir l’arxiu des del meu Dropbox.

  1. Utilitzant les aplicacions en el meu dia a dia

Amb les aplicacions configurades, vaig començar a usar-les per a organitzar les meues tasques. Todo.txt per Android és perfecte per a afegir ràpidament tasques des del meu dispositiu mòbil, mentre que Sleek em permet gestionar les tasques amb més detall des del meu ordinador. Gràcies a la sincronització, sempre tinc accés a la meua llista de tasques actualitzada en qualsevol dispositiu.

La web oficial de todo.txt és http://todotxt.org/ on trobareu més opcions per emprar todo.txt en diferents dispositius i programari, vos anime a provar.

Feu un comentari

"edutictac.es