Presentacions

Presentacions

by Deleted user -
Number of replies: 5
Hola a tothom
Soc Xavier i sóc, des d'aquest curs coordinador-tic de l'IES La Garrigosa de Meliana. Pel que veig, els problemes són comuns a tots nosaltres. Molt de treball, voluntarisme, lluita contra Windows (està implantat com un xip en el cervell del personal, és una veritable virus). El professorat, en general, té poques ganes de canvi. També estem construint el nostre espai MOODLE que ja funciona (a poc a poc) gràcies a les amables i pacients explicacions del nostre company Pedro Miguel que m'ajudà molt a iniciar-me en la plataforma. Bé, com a presentació ja està bé. Fins una altra!
In reply to Deleted user

Re: Presentacions

by Deleted user -
Hola Xavier.

Benvingut al grup.

Com pots veure és un grup de terapia TIC, amb molta il·lusió per tirar endavant projectes a l'escola.

El més importat d'aquest grup és que a poc a poc anem creant comunitat i certa consciència de grup. Això ens ajuda a tots a consolidar certa postura davant els problemes i a tenir més recolzament entre nosaltres.

El fòrum, junt a als blocs de Moodle, els Wikimanuals i la ràpida resposta dels integrans fa d'aquesta comunitat un lloc eficient, que intenta respondre a problemes concrets relacionats amb les TIC.

Salutacons
In reply to Deleted user

Re: Presentacions

by Deleted user -
Hola Xavier. Aquestes mencions inesperades em sorprenen. Ja saps que, en el que puga, estic a la teua disposició.
In reply to Deleted user

Re: Presentacions

by Deleted user -
Bon dia Pedro. El que vaig escriure és veritat. Tu em posares en el camí del Moodle i em vas fer perdre la por. Jo no tenia ni idea. De vegades, els començaments són els moments més difícils. No fa encara molt de temps (potser unes dues setmanes) encara em feia molt de respecte el moodle i anava una mica perdut. Ara sembla que li vaig agafant el fil. Si puc, i tu pots, sí que voldria preguntar-te alguns dubtes que tinc, sobretot pel que fa a la pàgina d'inici que no sé con configurar-la per fer una entrada més atractiva. Anem fem! Salutacions i gràcies.