Hola

Hola

by Deleted user -
Number of replies: 6
Soc Pedro, professor de biologia i geologia a l'IES de La Pobla de Farnals.
No soc coordinador tic, però com si ho fóra, faig més hores que un tonto ajudant al meu company de tecnologia, que és el vertader tic amb càrrec. El nostre repte des de fa tres anys és implantar Lliurex a tot l'institut.

Crec que em clave en massa llocs, no se quant aportaré perquè sempre m'assabente de les coses per Samuel al Twitter.
In reply to Deleted user

Re: Hola

by Deleted user -
Benvingut Pedro, continuaré tuitellant compulsivament per a mantindre-te al dia xDD qualsevol aportació serà molt benvinguda.

Salut
In reply to Deleted user

Re: Hola

by Deleted user -
Hola Pedro,

Ja teniu faena amb eixa implantació. Confiem que tot vaja bé i que vostres problemes siguen resolts ràpidament pel SAI, per aquesta comunitat o pel twitter.

Salutacions.
In reply to Deleted user

Re: Hola

by Deleted user -
Anem anant.
El meu company Antonio s'alçà en un claustre i digué que no atendria a cap qüestió tècnica sobre Windows pirates. Després férem un projecte de centre sobre Lliurex i la gent assumeix que és el que toca. Ja no protesta ningú, o al menys en veu alta.

Encantat d'estar ací.

In reply to Deleted user

Re: Hola

by Deleted user -
Hola Pedro.

Molt interessant, al meu cole ho varem plantejar com que el que vullguera utilitzar windows amb llicència ho podia fer però utilitzar windows sense llicència no era ètic. Nosaltres ens dediquem a l'educació no té sentit fer fervir un recurs votant-se la legalitat.

Per altra banda, qualsevol document que crees amb un Windows pierata incorpora informació metadata, amb la incloporació de la signatura digital i la necessitat d'incorporar-la als diversos documents que creem no soles ens compromet legalment, sino que no sabem que porta o deixa de portar aquest software que alegrement algú ha instal·lat al maquinari.

No conec situació més perillosa que tenir un windows pirata a l'ordinador del cap d'estudis, amb tota la informació que passa per allà, amb la llei de protecció de dades vigent i amb els perills que tots sabem que té Windows, més si és pierata, doncs pot tenir sorpreses troianoides.

Segur que tots tenim situacions semblants que contar, és hora de començar a explicar que se'ns poden començar a demanar explicacions i fem cas omís a la legalitat vigent.

Salutacions
In reply to Deleted user

Re: Hola

by Deleted user -
Benvingut.

Ací trobaràs una comunitat compromessa amb les TIC a l'escola.

Jo tampoc sóc coordinador TIC, no falta que fa al meu centre, la meua companya ja s'encarrega de les tasques de coordinació, tot i que en aquest tema hi ha treball per a tots.

Salutacions
In reply to Deleted user

Re: Hola

by Deleted user -
Bé, la meua presentació va ser un poc ràpida.
Aquest és el meu treball:
http://guillemdalcala.edu.gva.es
Administre la plataforma del centre, Després d'anar al les dues últimes moodlemoots a Madrid i La Rioja, m'atrevisc amb els codis per canviar mínimament el tema de moodle. Quan tinga temps posaré colorins.

Aquest és el meu blog:
http://equinocactus.blogspot.com

@pmiguel600k a twitter

I també a la redBiogeo

Per això deia que em clave en massa coses. En realitat soc un inexpert informàtic. Però al final " En el pais de los ciegos soy tuerto"