Recuperació de contrasenyes

Actualment s’està treballant per a facilitar l’accés a les diferents plataformes que l’administració ofereix als docents. Per a això s’està unificant l’accés a través d’un únic usuari i contrasenya, el d’ÍTACA.

Amb aquest usuari i contrasenya podem accedir a:

  • ITACA
  • Inventari TIC
  • Incidències
  • SID
  • OVICE
  • OVIDOC
  • Aules

La resolució d’incidències per a la contrasenya d’aquest usuari genèric es realitza a través de l’enllaç “Recordar contrasenya” o, en última instància incidència al SAI.

El/la docent tindrà un altre usuari per a l’accés al seu correu corporatiu personal GVA. Aquest usuari serà el mateix que s’utilitza per a l’accés personal al nou allotjament web dels centres educatius PORTAL.EDU, però les contrasenyes seran diferents.

En el cas del correu la contrasenya es recupera mitjançant incidència al SAI. En el cas de PORTAL.EDU tan sols s’haurà de seguir l’enllaç “Has perdut la contrasenya?

Com a plataforma a extingir l’Aula Virtual de formació del professorat (en breu substituïda per Aules) té un usuari i una contrasenya diferenciats a la resta. I el mateix ocorre amb Mestre@casa (en breu substituïda per PORTAL.EDU).

EINAACCÉSDADES D’ACCÉSRECUPERAR DADES
Correu …@gva.eswebmail.gva.esExclusives del correu GVAPosar una incidència al SAI
Inventari TICappweb.edu.gva.es/inventariowebLes d’ÍTACA (nausica)Fer clic a “Recordar contrasenya“, completeu el formulari i consulteu el vostre correu corporatiu. En última instància, telefonar al SAI (961 207 685)
Gestió d’Incidències (SAI)https://otrs.edu.gva.es/otrs/customer.plLes d’ÍTACA (nausica)
ITACAitaca.edu.gva.es docent.edu.gva.esLes d’ÍTACA (nausica)
OVICEoficinavirtual.edu.gva.esDiverses formes d’accés: Certificat digital Usuari correu GVA Usuari d’Ítaca Usuari de l’OficinaPels procediments anteriors
AULESaules.edu.gva.esAccés Professorat: Les mateixes dades d’ITACA Usuari: NIA Accés alumnat:Professorat: Les mateix procediment d’ITACA Contactar amb la persona docent Alumnat:
Portal.EDUhttps://portal.edu.gva.es/wp-login.phpNom d’usuari: el mateix del correu GVACliqueu a “Heu perdut la contrasenya?” completeu el formulari i consulteu el vostre correu corporatiu.
Mestre@casahttp://mestreacasa.gva.es/web/guest/registroExclusives de M@c (Ex: cognomene_nom)Demanar a la direcció del centre que designe una nova contrasenya.
MOODLE SFP (CEFIRE)http://cefire.edu.gva.es/login/index.phpUsuari: DNI (sense llegra amb 0 davant) Contrasenya: (cas de 1r accés, mateix que usuari)Cliqueu a “Heu oblidat el nom d’usuari o la contrasenya?” I seguiu instruccions. En cas de no rebre cap missatge podeu fer la petició a través del formulari enllaçat

Feu un comentari

"edutictac.es