Logseq: Una forma simple i eficaç d’organitzar les teues tasques diàries

Casualment, aquesta setmana he descobert Logseq i estic encantat. Logseq és una eina de presa de notes i gestió de tasques que ha guanyat molta popularitat en els últims mesos. És una aplicació gratuïta i de codi obert que es pot utilitzar en línia o en un servidor local.

Què és Logseq?

Logseq és una eina que es basa en la metodologia de “zettelkasten” o “caixa de targetes”. Aquesta metodologia s’utilitza per a la presa de notes i es basa en la idea que cada targeta ha de contenir una única idea o concepte. D’aquesta manera, les targetes es poden organitzar i connectar entre si per a crear una xarxa d’informació que es pot explorar i analitzar de manera efectiva.

Logseq aplica aquesta metodologia en el context de la gestió de tasques i la presa de notes. Et permet crear notes de manera senzilla i ràpida i organitzar-les en una estructura d’arbre. També pots afegir etiquetes a les teues notes i vincular-les entre si per a crear una xarxa d’informació que es puga explorar i analitzar de manera efectiva.

Com pot ajudar-nos Logseq a organitzar les nostres tasques diàries?

Logseq és una eina molt versàtil que es pot utilitzar de moltes formes diferents. Ací et presentem algunes de les formes en què Logseq pot ajudar-te a organitzar les teues tasques diàries:

Crear una llista de tasques pendents

Pots utilitzar Logseq per a crear una llista de tasques pendents. Cada tasca pot ser una nota individual en l’estructura d’arbre de Logseq, la qual cosa et permet organitzar-les en una jerarquia. També pots afegir etiquetes a les teues notes per a classificar-les per projecte, prioritat o qualsevol altra categoria que et resulte útil.

Seguiment del progrés

Pots utilitzar Logseq per a realitzar un seguiment del progrés de les teues tasques. Pots afegir un camp d'”estat” a cada nota per a indicar si la tasca està completada, en progrés o pendent. També pots afegir una etiqueta de “data límit” per a indicar la data en què la tasca ha de completar-se.

Planificació a llarg termini

Pots utilitzar Logseq per a planificar les teues tasques a llarg termini. Pots crear una estructura d’arbre que represente els teus objectius a llarg termini i després afegir tasques específiques que t’ajuden a aconseguir aqueixos objectius. També pots afegir notes de seguiment per a cada objectiu per a realitzar un seguiment del teu progrés al llarg del temps.

Creació d’un sistema de referència

Logseq també pot utilitzar-se per a crear un sistema de referència per a les teues tasques. Pots afegir notes amb informació important que necessites recordar, com a números de telèfon, adreces de correu electrònic o dates importants. Pots vincular aquestes notes a les teues tasques per a tindre tota la informació rellevant en un sol lloc.

A més es pot sincronitzar amb altres dispositius amb Nexcloud o qualsevol altre núvol. Espere que t’animes a provar-ho.

Feu un comentari

"edutictac.es