Actualització de la configuració del correu edu.gva.es amb Thunderbird

Va passant el temps i van canviant les configuracions en Thunderbird sense previ avís als usuaris que no siguen de Microsoft Office 365. Com que en aquest blog n’hi ha una entrada fent referència a la configuració amb DavMail molta gent que em coneix em pregunta per què això ja no funciona, així que actualitze la configuració a dia de hui 2 de nombre de 2022 la manera correcta de configurar el correu edu.gva.es en el nostre client de correu favorit, és la següent.

Imatge i informació compartida per @tafol en el grup de Telegram d’Edutictac

Heu d’anar al Menú » Paràmetres dels comtpes » Paràmetres del servidor » Paràmetres de seguretat » Mètode d’autenticació: OAuth2

Amb això, funciona. La primera vegada després del canvi, demana iniciar sessió amb la ID de MS en una subfinestra del Thunderbird i després demana que concedim permisos al Thunderbird per accedir al nostre correu.

Si ho feu per primera vegada els paràmetres de configuració són els següents (informació compartida en el grup de Telegram d’Edutictac per @rictic).

CONFIGURACIÓ DEL CORREU AL THUNDERBIRD

IMAP:
Nom del server: outlook.office365.com
Port: 993
Seguretat de la connexió: SSL/TLS
Mètode d’identificació: OAuth2
Nom d’usuari: El teu compte de correu “….@edu.gva.es”

SMTP:
Nom del server: outlook.office365.com
Port: 587
Seguretat de la connexió: STARTTLS
Mètode d’identificació: Contrasenya normal
Nom d’usuari: El teu compte de correu “….@edu.gva.es”

Compte: Per a evitar missatges duplicats a la carpeta d’enviaments, en la configuració de les “Copies i carpetes” d’un client de correu com a Thunderbird, a l’enviament de missatges automàticament, no hi ha de marcar-se la casella “Deixa una còpia en:”

https://support.microsoft.com/en-us/office/pop-imap-and-smtp-settings-8361e398-8af4-4e97-b147-6c6c4ac95353

Feu un comentari

"edutictac.es