model de centre

model de centre

by Deleted user -
Number of replies: 3
Este estiu hem cablejat el centre i actualment tinc l'aula d'informàtica connectada a un servidor d'aula i als ordinadors d'una aula mòbil de portàtils i tota la resta del centre (aules, sala de professorat, despatxos diversos, AMPA, gabinet...etc a un altre servidor independent també configurat com d'aula tant amb desktops com amb clients lleugers. algú sabeu com està el tema del model de centre? Esteu algú en un centre intel·ligent? Per cert que em digueren que eixiria una convocatòria pública per a participar en la xarxa de centres intel·ligents però no ha eixit res. M'agradaria instal·lar el model de centre però el tècnic del sai que va estar l'altre dia em va comentar que encara estava prou "verd" . Sabeu algú com va el tema?
In reply to Deleted user

Re: model de centre

by Deleted user -
Hola Francesc,
Jo estic en un centre dels anomenats intel·ligents. Si et puc ajudar en cap cosa. Això si dir-te que encara estem a l'espera de rebre el servidor (el bo!! el de deveres!!) de moment tot va molt moix perquè l'ordinador que actualment fa de server no es res de l'altre mon, i l'ample de banda és gairebé estret.
Bé, però es una meravella. Funciona!! i el que es millor: es bastant fàcil de dur!!.

Si necessites algo, m'ho dius.

Enric
In reply to Deleted user

Re: model de centre

by Deleted user -
Gràcies Enric,
El que més m'interesa saber és si ja puc posar un servidor com a servidor de centre i els altres com a depenents d'ell i com es troben configurats ja que no trobe documentació en cap lloc. Per ara ja t'he comentat com tinc la xarxa i em funciona però clar no es repliquen entre els servidors i tot el demés que té el model de centre. si vos han donat alguna documentació m'interesaria molt. Gràcies de nou.
In reply to Deleted user

Re: model de centre

by Deleted user -
Doncs bé Francesc, no crec puc ajudar-te molt.
Nosaltres tenim 3 servidors:
·1 que fa les funcions de servidor de centre. (controla i suporta 30 equips)
·1 que actua com a servidor de l'aula d'informàtica.(controla i suporta 30 equips)
·1 que actua com a servidor de la biblioteca. (controla i suporta 2 equips)

De moment ens han dit que la sincronització no es possible perquè no tenim la infraestructura necessaria. (ens han dit que en aquest trimestre ens instal·laran el super-servidor).
Això si, cada mestre i cada alumne, disposa i ha d'utilitzar el seu nom d'usuari i contrasenya per poder-hi accedir al sistema. El rollo es que les coses que tenim guardades en el servidor del centre doncs no estan en l'aula d'informàtica ni en la biblioteca. Però jo crec que tot arribarà.
Ja et contaré.

Salutacions,

Enric