Pàgina web del centre

Re: Pàgina web del centre

by Deleted user -
Number of replies: 0
Hola Alfons,

La web prové d'una maqueta de la Generalitat de Catalunya (intranet) basada en Zikula. No la coneixia, però té molt bona pinta. L'únic que no he aconseguit que es vegen els vídeos insertats, i posar fotos és una tasca una mica complicada. És una web molt complexa per a el que s'ha fet servir.

Amb moodle em defenc prou bé. L'he instal·lat unes quantes vegades i l'he utilitzat en alguns cursos. Altres plataformes virtuals que he fet servir són Fronter i el portal RIU de la UMH.

El portal RIU tenia molt bona pinta, però amb ITACA i la falta d'interès de la Conselleria en col·laborar amb la UMH s'ha acabat eixe projecte.

La plataforma FRONTER mai m'ha agradat. Té una estructura molt poc agradable de fer servir.

En Wordpress m'he fet una pàgina personal per a fer-me memòria de les solucions que he trobat per a alguns problemes que he tingut amb LliureX i l'edició de vídeo (quinboigproposit.wordpress.com) i penjar algunes cosetes més. Funciona de manera molt senzilla. Ara mateix no tinc res interessant que posar perquè no estic fent res. potser, quan començe a muntar el moodle del centre compartisca alguna cosa en eixe espai.