Pàgina web del centre

Pàgina web del centre

by Deleted user -
Number of replies: 8
Hola companyes/s,

Aquest any he estat provant una maqueta de pàgina web del centre (http://iesmontserratroig.edu.gva.es/intranet/index.php) i a més he instal·lat un moodle en proves com a plataforma virtual d'aprenentatge (http://iesmontserratroig.edu.gva.es/intranet/moodle/). Després d'un any he realitzat una avaluació i el resultat és el següent:

- La maqueta intranet (pàgina web dinàmica), només l'he fet servir jo per a qüestions administratives i per a compartir documentació del centre amb els companys. Encara que disposa de molts recursos tecnològics didàctics (quaderns virtuals, jclic, ...)

- La plataforma moodle la han utilitzat alguns companys que sabien que existia (no li he donat publicitat ja que era una experiència inicial).

Conclusions:

L'any vinent vaig a gestionar només una plataforma només. I com és obvi vull utilitzar moodle, que se com va i serveix per a compartir documentació i possar notícies.

M'agradaria, que si gestioneu pàgines web dels vostres centres basades en moodle, possareu a continuació l'enllaç per a fer visites i agafar idees.

Salutacions,

Daniel.

PD. L'adreça web del centre està redireccionada al servidor linucentres (http://www.iesmontserratroig.es)
In reply to Deleted user

Re: Pàgina web del centre

by Deleted user -
Molt bona elecció xDD ací van les meues

http://jaimebalmes.org
http://edmusical.es
i esta mateixa...

el meu últim descobriment ha sigut http://thematoweb.com on pots crearte un theme personalitzat de moodle (per eixemple aquest)

Per altra banda a l'any que bé al centre tenim pensat utilitzar moodle a més de amb els alumnes amb els blogs i els foros i wikis amb el professorat per a catalogar material i compartir-lo... pense que va a estar molt xulo ;)

proximament...

Salutacions
In reply to Deleted user

Re: Pàgina web del centre

by Deleted user -
Aixó está molt bé. Perque nosaltres també volem fer algo semblant. Hem fet un curset rápit de pissarra digital. També m'agradaría pujar activitats per als alumnes. Ja parlem
In reply to Deleted user

Re: Pàgina web del centre

by Deleted user -
Hola Samuel,

Li he pegat una ullada a les dos pàgines que has enllaçat. He vist que has canviat l'aparença de la web del CEIP Jaime Balmes i ha millorat prou.

En quan acabe la burocràcia del mes de juny em pose a liquidar la web del centre i el moodle i a preparar un moodle nou que faça les funcions de web dinàmica i de plataforma virtual d'aprenentatge.

Li pegaré una ulladeta el wiki per a penjar un moodle en Linucentres.

Salutacions.
In reply to Deleted user

Re: Pàgina web del centre

by Deleted user -
He vist que heu montat el CMS Zikula, antic PhpNuke.

Què tal l'experiència amb Zikula?

Des del meu punt de vista Moodle integra molts serveis interessants, però Wordpress em sembla una plataforma molt senzilla i potnet per implementar en un centre que comença a apropar-se a les TIC.

Algú ha provat la plataforma Elgg de xarxa social al centre?
In reply to Deleted user

Re: Pàgina web del centre

by Deleted user -

Jo conec Wordpress i blogger, però me diuen que es millor JOOMLA. Acabarem boijos. He intentar pujar un pps desde el compte gmail. Rés de rés. I axó que al blog vaig pujar sense problemes el pps. Pero al llevar permis públic ja no puc fer altra cosa que rascarme el cap. A les xarxes social no arribe ho sent

In reply to Deleted user

Re: Pàgina web del centre

by Deleted user -
Yo he montado la web en joomla. Si piensas en poner la web en joomla yo me esperaria a la versión 1.6 (ojo, la beta no que va mal ) a mi personalmente no me termina: si no instalas un montón de extensiones se queda en nada.
Por ejemplo: Los artículos se clasifican por categorias y las categorias van incluidas en secciones, pero si no instalas una extension que lo gestione todos los usuarios pueden escribir en cualquier categoria, o sección, lo cual es un peligro.
Si tuviera que volver a montarla creo que eligiria wordpress o moodle.
In reply to Deleted user

Re: Pàgina web del centre

by Deleted user -
Hola Alfons,

La web prové d'una maqueta de la Generalitat de Catalunya (intranet) basada en Zikula. No la coneixia, però té molt bona pinta. L'únic que no he aconseguit que es vegen els vídeos insertats, i posar fotos és una tasca una mica complicada. És una web molt complexa per a el que s'ha fet servir.

Amb moodle em defenc prou bé. L'he instal·lat unes quantes vegades i l'he utilitzat en alguns cursos. Altres plataformes virtuals que he fet servir són Fronter i el portal RIU de la UMH.

El portal RIU tenia molt bona pinta, però amb ITACA i la falta d'interès de la Conselleria en col·laborar amb la UMH s'ha acabat eixe projecte.

La plataforma FRONTER mai m'ha agradat. Té una estructura molt poc agradable de fer servir.

En Wordpress m'he fet una pàgina personal per a fer-me memòria de les solucions que he trobat per a alguns problemes que he tingut amb LliureX i l'edició de vídeo (quinboigproposit.wordpress.com) i penjar algunes cosetes més. Funciona de manera molt senzilla. Ara mateix no tinc res interessant que posar perquè no estic fent res. potser, quan començe a muntar el moodle del centre compartisca alguna cosa en eixe espai.