Impressores a color

Impressores a color

by Deleted user -
Number of replies: 0

Hola,

Obri aquest fil pel problema que ens ha aparegut amb la migració dels despatxos a LliureX. El controlador per a LliureX de la impressora a color HP CP1512 no gestiona bé el color. Quan imprimeixes una fotografia apareix una trama en tot el full. Això fa que la impressió a color tinga molt mala qualitat. En Windows, el controlador oficial d'HP funcionava perfecte, com és normal.

La impressora està en prèstec. En la tenda m'han comentat que al principi van intentar donar suport a les impressores que utilitzen per a LliureX, i que van dedicar moltes hores a fer-ho, però com el projecte no ha parat de canviar i sempre havien de tornar a començar de zero amb cada versió de LliureX, han abandonat el suport. Resumint, que els inicis de LliureX no van ser alentadors per a dedicar-li temps a desenvolupar els controladors.

He intentat instal·lar HPLIP (http://hplipopensource.com/hplip-web/downloads.html) per si es soluciona el problema. Però he tingut problemes amb dependències i no ha acabat la instal·lació.

La empresa m'ofereix provar amb altres dos impressores de color: Canon 7200 i HP 2025. Sabeu si alguna de les dos funciona bé amb LliureX 13.06???

Alguna recomanació?

La veritat que el problema de la compatibilitat del maquinari amb Linux desespera. Ara mateix tinc problemes amb una PDI, la SB480. LliureX no la detecta.