EPATEC eTC2300

Re: EPATEC eTC2300

by Deleted user -
Number of replies: 0

Hola @Samuel i @Pep.

L'any passat vaig alçar diversos clients lleugers amb els recursos de l'aula d'infocole. No sé si conegueu aquests ordinadors IBM. Calia pujar la RAM a 128 Mb, en cas contrari no podien arrancar.

Estaven connectats al server de Biblioteca, anaven més que bé, anaven genial. Soles un handicap la targeta de video, al ser antiga no es veu com amb un ordinador nou.

Pensa que en tenir 128 Mb vas molt just, supose que anar anirà, però si ho haguera de comprar primer compraria una unitat i faria algunes proves.

Els teminals lleugers són el futur amb aquests temps difícils.

@Pep quins records em venen amb SLAX, la duia sempre a la motxilla amb un Live-MiniCD, una distro genial basada en Slackware, però ningú ho diria, molt usable.

Puppy també està bé però utilitzar distros tan curtes és una font de problemes per al no experimenat, aquestes distros estan bé per a eixir del pas però si necessites java, flash, últimes versions de firefox, etc., tindràs a la penya darrere de tu recordan-te que nooooo funciona.

Jo utilitzaria Lliurex amb l'escriptori LXDE, funciona amb 128 Mb de RAM, però si ho fas així, va una miqueta lenta, tarda en arrancar. Aquest escriptori és genial, més ràpid impossible.

Potser la millor solució és arrancar desde terminal lleuger.



Salutacions