EPATEC eTC2300

EPATEC eTC2300

by Deleted user -
Number of replies: 5

Hola companys, per ebay vaig trobar una oferta d'aquestos equips (19€) i vaig adquirir cinc de colp... tenen unes prestacions molt limitades però pensava que com a clients lleugers em serviriem... el cas és que funcionen de maravella si desactive en tcos les opcions de cdrom, audio i usb però si entre en les opcions per defecte funcionen molt lentament...

Algú els té i els ha fet funcionar correctament?

Gràcies.

In reply to Deleted user

Re: EPATEC eTC2300

by Deleted user -

Una pregunta eixos PC porten algun disc dur?, es pot ampliar memòria?

In reply to Deleted user

Re: EPATEC eTC2300

by Deleted user -

Son Thin Clients, pareix que se li pot afegir un disc dur però no se si meriex la pena. El sistema és el mateix que la dotació per a sala de mestres o biblioteca...

eTC.gif

Procesador: Vortex86 200 MHz
Memoria RAM: 128 MByte SDRAM integrado en placa
Tajeta gráfica: Integrada en placa hasta 1920 x 1440 con 24 bits
Tarjeta de sonido: Integrada en placa
Red: 1 x 10/100 Mbps
USB: 3
Puerto serie: -
Puerto paralelo: 1
PS/2: 2
Adaptador IDE para DiskOnModule (DOM): 1
Disco duro: 1 x 2,5" (opcional)
Fuente alimentación: 15 W externo (incluido)
Dimensiones: 133 x 63 x 111 mm

In reply to Deleted user

Re: EPATEC eTC2300

by Deleted user -

Hola Samuel, pareix un bon aparell. S'hauria de comprovar totes les posibilitats per  veure com pot funcionar millor. Una de les coses en estos casos és el switch.

L'any passat vaig veure 2 clients lleugers els primer que va enviar la Conselleria, vaig instalar la versio 10.09 i vaig veure que tenia problemes de "relantització". Vaig cridar al SAI, el tècnic en va dir que no tenien sol·lució, i que millor posar un PC retirat del centre. (no tenia sol·lució perque no es podia aumentar memòria ram ni gràfica). En la versió més antigues si funcionava prou bé.

Mira esta web a veure si t'ajuda a seguir els passos per a prova altres configuracions.

Pots provar també una versió lleugera com per exemple SLAX  per a CD. Descarregues la ISO, en el server-lliurex instales la ISO en zero-boot-center, agruegues la ISO per a l'arrancada per red (pot ser tingues que donar permisos a la carpeta on es guarda la iso, ara no recorde on estava). arranques el client per red i a vore si t'apareix en la llista i proves esta LIVE.

FTP descarregues SLAX  

Jo no ho he provat, però seria bona idea provar-ho...en alguna xatarra abandonada que tinc per ací l'aula....(jeje)

Ja ens diràs com has quedat amb l'experiment....

 

In reply to Deleted user

Re: EPATEC eTC2300

by Deleted user -

Un altra per a provar encara que esta seria per al TRILLINGÚÍSME,,,,,JAJAJAJA ,,JA QUÈ ESTÀ EN ANGLÉS.....

PUPPILINUX 

In reply to Deleted user

Re: EPATEC eTC2300

by Deleted user -

Hola @Samuel i @Pep.

L'any passat vaig alçar diversos clients lleugers amb els recursos de l'aula d'infocole. No sé si conegueu aquests ordinadors IBM. Calia pujar la RAM a 128 Mb, en cas contrari no podien arrancar.

Estaven connectats al server de Biblioteca, anaven més que bé, anaven genial. Soles un handicap la targeta de video, al ser antiga no es veu com amb un ordinador nou.

Pensa que en tenir 128 Mb vas molt just, supose que anar anirà, però si ho haguera de comprar primer compraria una unitat i faria algunes proves.

Els teminals lleugers són el futur amb aquests temps difícils.

@Pep quins records em venen amb SLAX, la duia sempre a la motxilla amb un Live-MiniCD, una distro genial basada en Slackware, però ningú ho diria, molt usable.

Puppy també està bé però utilitzar distros tan curtes és una font de problemes per al no experimenat, aquestes distros estan bé per a eixir del pas però si necessites java, flash, últimes versions de firefox, etc., tindràs a la penya darrere de tu recordan-te que nooooo funciona.

Jo utilitzaria Lliurex amb l'escriptori LXDE, funciona amb 128 Mb de RAM, però si ho fas així, va una miqueta lenta, tarda en arrancar. Aquest escriptori és genial, més ràpid impossible.

Potser la millor solució és arrancar desde terminal lleuger.



Salutacions