lliurex en portàtil compaq

lliurex en portàtil compaq

by Deleted user -
Number of replies: 1
Ens ha regalat dos portàtils compaq i tinc problemes per instal·lar lliurex. Resulta que porten una partició per arrancar, una altra amb el windows 7 i una altra de recuperació. Volia mantindre el win7 ja que ve preinstal·lat però lliurex sols em dona l'opció d'utilitzar tot el disc. He redimensionat la partició més extensa (la de win7 de 200 gb deixant 80 per a lliurex però al posar el live cd em diu que hi ha 80 gb lliures però no utilitzables. Altres vegades he aconseguit resoldre estes questions però esta vegada no recorde que és el que feia.
In reply to Deleted user

Re: lliurex en portàtil compaq

by Deleted user -
Hola:

He fet "bisexual" (LliureX/Windows) a portàtils Compaq amb Windows Vista; per exemple, la setmana passada instal·lant un LliureX Infantil on podies moure fàcilment les particions mitjançant el botó de distribució d'espais per assignar a cada sistema operatiu el seu lloc corresponent.

El problema està amb el Windows 7 de 64 bits dels Compaq ja que la partició HP de restauració no es deixa moure de posició al disc dur mitjançant Gparted 0.9.1.1-2; sí que es poden moure la resta de particions. Quan ja li has fet la partició buida per a LliureX movent les altres i intentes formatar-la per poder instal·lar LliureX, t'avisa l'ordinador que no pot generar tantes particions primàries.

Una solució és fer una incidència al SAI perquè instal·len amb llicència oficial el LliureX amb el Windows XP.

Si trobeu una altra solució, podeu compartir-la.

Salut i força.