Bibliografía y recursos(valecià) per alumnes amb NEES (primaria)

Bibliografía y recursos(valecià) per alumnes amb NEES (primaria)

by Deleted user -
Number of replies: 1

Hola a tots:

Soc P.T. i estic buscant nous recursos en valencià, per als alumnes amb NEES ( necessitats educatives especials), en primària.

Pensava en llibres de lectura, que seguixen fàcils de llegir, però que no pareguen' d'infantil, donat que els alumnes sòn majors, però el seu nivell de lectura és molt inferior.

També busque materials didàctics, per aquestos alumnes, tot en valencià.

Si algú em pot facilitar informació. Quedaria molt agraïda.

In reply to Deleted user

Re: Bibliografía y recursos(valecià) per alumnes amb NEES (primaria)

by Deleted user -
Hola M. Teresa, benvinguda a Edutictac. Normalment gastem aquest fòrum només per a les presentacions. Les consultes sobre qualsevol cosa les fem al fòrum social ( http://edutictac.es/moodle/course/view.php?id=2) . Crec que així li arriba a més gent.
Per contestar-te, dir que les llengües no són la meva especialitat però conec una revista que et podria servir. Es diu Revista CAMACUC. És una revista per a xiquets en plan còmic, però alguns dels dibuixos no són molt infantils, i els còmics agraden a molta gent. Es ven per subscripció però també es pot trobar en oferta per 1€ en moltes fires d'editorials de l'estil de les que es munten a lesbtrovades d'escola valenciana.
Salutacions.
PS:  espere que te trobes com a casa. Ací hi ha gent que parla en xinès pero ens els estimem. La major part dels que escolten són com tu i com jo. A mi també m'estimen, però a partir d'avui igual no wink
tongueout
big grin
Attachment 2016-02-03 16.38.32.jpg