Presentació

Presentació

by Deleted user -
Number of replies: 4
Hola, soc Antonio Antón, professor de matemàtiques de l'IES Montserrat Roig i des de fa dos anys, un fan incorruptible de lliurex. El Dani em va instalar al meu netbook el lliurex mint i ja no sec el que és Mi PC. El netbook té ja cinc o sis anys i encara funciona com el primer dia. De moment és el que utilitze per a totes les meues probatures i en cara em te que durar cinc anys més. Soc un pseudoaficinat a les bases de dades i al seu ús aplicades al camp de la gestió. Saluts a tots els membres de la comunidad.
In reply to Deleted user

Re: Presentació

by Deleted user -

Hola Antonio.

Benvingut.

Vull agraïr-te el fet que compartires el codi de Secretictac o el programa de gestió del que Samuel ens va parlar.

He estat mirant el codi i em resulta molt interessant per anar aprenent procediments, de debó, molt interessant.

En aquesta comunitat trobaràs gent compromesa, gent que participa, gent que no participa activament però que escolta i gent que anem aprenent a poc a poc gràcies a la feina de tots.

Estar en contacte suposa compartir dificultats. En alguns casos eixe vincle et fa solucionar tu mateix els problemes, però de vegades ha estat un gran avanç preguntar coses i que algú te les explique com si estiguèrem en educació infantil.

Au, bon viatge cap Itaca...

Salut

--------------------------
«Els hòmens de veritat no fa còpies de seguretat. Publiqen les sues coses en servidors FTP públics, i deixen que la resta del món les copie.»
— Linus Torvalds
In reply to Deleted user

Re: Presentació

by Deleted user -

Gàcies per la benvinguda.

"La major satisfacció per al treball d'una persona, és que siga d'utilitat per a altres"

Estudiant el codi és una bona forma d'aprendre i a més a més, si probes a adaptar-lo a les teues necessitats, et donaràs compte que habràs caigut en mans del PHP. A Samuel ja s'ho vaig advertir i no em va fer cas.

Bon fitxage?????, jajajajaja. No et cregues, jo sols sec de fútbol i del CALL OF DUTTY, m'agraden les pel.licules del Van Dame, del Chuck Norris y del Stalone, així que mira tu.

Ara per que el Dani y Samu em van embolicar que si no..........

Es que Dani sap fer-ho, va punxant, punxant i com sap que no puc aguantar-me, dons ala, allà vaaaaaaa.

In reply to Deleted user

Re: Presentació

by Deleted user -

Antonio Antón ja és a edutictac!!!! GUAUUUUUU!!! No sap el que ha fet xDD li podrem preguntar qualsevol cosa directament, quin luxe.

Antonio té una capacitat de treball impressionant, és el que em va enganxar a aquest mon de la programació, agraït és poc... gràcies a ell bibliojocs és el que es ara. A més la gestió del centre amb el seu docges és molt útil, ja que tinc la llibertat de tocar codi i adaptar-lo a les nostres necessitats.

Li dec tants cafés que he pensat millor convidar-lo al próxim dinar d'edutictac!!!

Moltes gràcies.