Presentació

Presentació

by Deleted user -
Number of replies: 4

Hola a tots.

El meu nom és Vicent Ferrer i, encara que seguesc les vostres notícies de fa temps, mai no m'havia acostat a aquest moodle. Això sí, he afegit enllaços al grup de diigo en diverses ocasions.

Pel que fa a les noves tecnologies, forme part d'1entretants, on treballem per compartir experiències en valencià amb les TIC.

Amb els alumnes utilitze, amb menor o major fortuna, blogs, moodle, drive, o el que es presente. Les classes les faig a l'institut de Massamagrell, on, a més d'explicar llengua, literatura i un poc d'audiovisuals, tot amanit amb els bits, faig també de cap d'estudis.

Finalment, he de confessar que oscil·le entre linux i windows. Què li farem? Ningú no és perfecte.

In reply to Deleted user

Re: Presentació

by Deleted user -

Benvingut Vicent.

La comunicat 1entretants és molt interessant amb iniciatives concretes. Va començar amb Ning i ahí està.

Jo crec cadascú ha d'utilitzar el sistema que crega convenient i valorar a posteriori, però en educació hem d'intentar obrir ments, obrir camí, això sols ho podem fer coneguent millor el camí que obrim.

En aquest foro compartim el que pensem i això, els anys ens ha mostrat que és una ferramenta molt valuosa, perquè podem resoldre problemes i ajudar-nos.

Salut

In reply to Deleted user

Re: Presentació

by Deleted user -

Benvingut Vicent, gràcies per presentar-te en aquest espai. M'he recorda't que jo en el seu dia em vaig registrar en 1entretants... no es pot estar en tot, però he aprofita't per deixar un missatge sobre bibliojocs :DDD

Tot té els seus pros i contres, tant windows con linux, a mi el que m'agrada és la llibertat ;DDD

In reply to Deleted user

Re: Presentació

by Deleted user -

Una resposta a tots: gràcies per la benvinguda, especialment a Pedro, per insistir en què em donés d'alta. 

Ja és ben cert que estem en tot però no ens dóna la vida! Així que em compromet a fer una volta per ací de quan en quan, encara que segur que no serà tan a sovint com m'agradaria wink