Em presente.

Em presente.

by Deleted user -
Number of replies: 3
Hola, sóc Tàfol Nebot. Sóc professor d'ensenyament secundari per l'especialitat de Tecnologia. Enguany (2011/2012) he començat a treballar on tinc la plaça, l'IES Torre del Rei a Orpesa. Sóc el coordinador TIC del centre. No sóc informàtic però m'agrada molt aquest món (el de les TIC).

M'està costant un poc adaptar-me a la feina, sobre tot, després d'un any d'excedència per cura de la meua filla. Done classe de tecnologies a 1r i 3r, i per primera vegada done matemàtiques i ciències a un PQPI d'aula. Supose que tots tindreu unes circumstàncies paregudes.

Pel que fa a les TIC, estic molt content d'haver trobat aquest grup, ja que, abans de presentar-me i tot, ja m'heu ajudat a trobar material per a dinamitzar la plataforma Moodle del meu centre. Us deixe el meu perfil de Google on està el meu twitter, blocs i pàgines que tinc, com ara un llibre sobre serveis de Google que vaig publicar.

http://www.google.com/profiles/tafolnebot

Espere poder ajudar-vos en alguna cosa. Demaneu, pregunteu, si està al meu abast, respondré.

Salut a tots!

TàfolAIbEiAIAAABECNbxhYik3rmKzgEiC3ZjYXJkX3Bob3RvKihhM2I1MTA4YWRjYzM2NzE4MjIwODc5N2FmNGUzYmU3NWEyOWRjYmQ5MAFMz_g7JkV6b0iZSZwsPx3YGs5hOA

In reply to Deleted user

Re: Em presente.

by Deleted user -
Hola Tàfol,

Està bé trobar un company d'especialitat per ací, així que benvingut.

Segur que pots fer bones aportacions a aquest grup. He vist que en el teu bloc tens alguns manuals senzills. Si vols compartir el pròxim que faces, pots utilitzar wikimanuals. Segur que t'agrada. Podiem fer una secció d'eines de Google.

Salutacions.

Daniel.
In reply to Deleted user

Re: Em presente.

by Deleted user -
Sí, vaig entrar molt de passada en wikimanuals. No estaria malament la secció d'eines Google. Ara estic 'algo liat'. Potser en novembre o més tard...
Salut!
In reply to Deleted user

Re: Em presente.

by Deleted user -
Sigues benvingut.

A aquesta comunitat tothom comparteix el que sap, res més.

La gent arriba buscant respostes, nosaltres no tenim respostes a tot, però això sí, intentem buscar-les entre tots.

Salutacions