Presentació

Presentació

by Deleted user -
Number of replies: 4
Hola,sóc Albert Caturla, coordinador TIC del C.P. Sagrada Família de Xixona. El nostre centre és d'una línia d'infantil i primària i encara té primer i segon d'ESO, en total 11 unitats. Té dues aules lliurex, d'aquella manera. Una sobre el servidor de biblioteca amb una dotzena de clients lleugers, l'altra sobre el servidor lliurex antic amb set ordinadors clients d'aula i cinc clients lleugers. Les aules tenen connexió a internet mitjançant un ordinador relativament nou.

Us seguisc regularment i es molt d'agrair el vostre treball i la vostra constant orientació, una abraçada.

In reply to Deleted user

Re: Presentació

by Deleted user -
Hola Albert.

M'alegre molt que hages arribat a aquesta comunitat.

Ací és tot ben informal però ens centrem en resoldre problemes pràctics el més ràpid posible. A poc a poc va arribant més gent, uns saben més i altres no tant però el més important és fer comunitat i tirar endavant entre tots.

Aprofite per preguntar-te què tal és el rendiment del servidor amb 12 clients lleugers, al nostre centre en tenim uns 20 ordinador IBM de la dotació d'Infocole. A poc a poc anem tirant endavant però no tinc molt clar com serà el rendiment real, funcionen bé o s'arrastren?

Salutacions
In reply to Deleted user

Re: Presentació

by Deleted user -
Alfons, entre 8 i 10, sense demanar massa, es pot treballar. Volia provar a augmentar la RAM, si algú ho ha fet que ho comente.

Una abraçada
In reply to Deleted user

Re: Presentació

by Deleted user -
Benvingut Albert, crec que ens coneixem personalment però no estic molt segur ja que fa molts anys que vaig treballar al Cristóbal Colón de Xixona, encara em recorde que va ser la primera vegada que em vaig connectar a internet a l'ordinador del secretari del centre... quins records xDD

Una abraçada