Nova web

Nova web

by Deleted user -
Number of replies: 6
EduTicTac

GITHub


GITHub

Bones.

Necessitaríem 3 comentaris entre 20 i 40 paraules de membres de la comunitat per posar a la pàgina web, últimes seccions.


Si us bé de gust participeu comentant alguna cosa sobre l'experiència de pertànyer a aquesta comunitat, per tal que quede reflectida a la web.


Aquest cap de setmana intentarem enllestir-la.


Ací l'estem forjant: https://github.com/Edutictac/webtictac

Blog del projecte: http://edutictac.github.io/webtictac/


Gràcies a tots.


Salut

In reply to Deleted user

Re: Nova web

by Deleted user -

Bon dia @Alfons

a mi em va agradar molt un comentari que va fer @tàfol… tal volta si el trobem el podem adaptar al format de la pàgina que tenim en marxa…

Vaja, quina rapidesa, quan estava escrivint aquest comentari m’ha arribat notificació de Trello de que ja has terminat la pàgina. Tinc que dir que utilitzar Trello està sent sorprenentment molt gratificant, el treball en equip a distància és possible ;). La primera plana d’EduTicTac a quedat molt bé, moltes gràcies!! (la pujo aquest matí).

Off topic

Afegig de pas que he començat a utilitzar markdown gràcies per la teua promoció d’aquest llenguatge marcat, finalment he trobat uText, una aplicació pensada per a començar amb aquest llenguatge, crec serà de molta ajuda per a mi… de pas té la funcionalitat d’exportar a html i m’he atrevit a demanar al creador que puga exportar també a mediawiki smile vos imagineu el que podria significar per a wikimanuals?

M’agrada molt com hem començat l’any ;)

Bon dia!!


In reply to Deleted user

Re: Nova web

by Deleted user -
Bon dia.

Nova web d'inici
A mi també m'agrada que anem tirant endavant. Però, com sempre el que veig més important no és el producte, que és molt important, sinó que ens animem i ens motivem per anar aprenent coses.

La pàgina d'inici té major impacte, sembla agradable, potser amb més reflexió podríem organitzar-la millor, però sembla que amb aquesta nova proposta, tal com està, avancem. Doncs, per mi, avant.

Ja la visualitze on-line, genial!! Ha costat una miqueta de pujar...

Offtopic

Respecte al programari amb Markdown, em sembla genial. Gràcies, el descarregue i el provaré, però a priori em sembla genial tot el que comentes Samuel.

Jo utilitze Fluxbox amb tecles programades per llançar tres programes per agafar notes:

  • Spingseed: programari fet un un xiquet de secundària mitjançant coffescript, aprofitant la tecnogia javascript i el motor atom. Però és genial, sincronitza les notes en Dropbox, tot amb Markdown.
  • Remarkable: programari que utilitza plantilles per exportar a .html i a .pdf. Interessant per exportar. El teniu al repositori d'Ubuntu.
  • Haropad: altre programari que té un manual de Markdown imcorporat.


Però també li faig una ullada a editors on-line com:

Amb idees molt interessant, ja que incorporen algunes coses més avançades i enllaços a ferramentes gràfiques molt interessants.

Però continue utilitzant Pandoc per convertir documents a tots els formats (html, pdf, LaTeX, Wikimedia, Slides, Beamer, etc.), amb una línia resolc, he començat a fer alguns scripts.

Mireu com ho explica en aquests slides John MacFalane, filòsof i en Berkeley University i un dels hackers que més admire.


Salut

In reply to Deleted user

Re: Nova web

by Deleted user -

Hola, molt bona feina heu fet. La web, vista des del mòbil, està molt bonica. @Samuel, supose que et referiràs a aquest comentari:  http://edutictac.es/moodle/mod/forum/discuss.php?d=3253&parent=19827 http://edutictac.es/moodle/mod/forum/discuss.php?d=3253&parent=19827 però té més de 40 paraules wink

Salut!


In reply to Deleted user

Re: Nova web

by Deleted user -

Hola Tàfol.

No havia vist el comentari, je,je, ara no sé on posar-lo, però queda en la recàmera per tal de pensar-ho una miqueta.


Si hi hagueren més comentaris o idees clau podríem pensar d'incloure-les en una secció. Anem fent.


Per altra banda afegir que Bibliojocs també ha evolucionat!!! Em va sorprendre veure ahir la web canviada, encara que amb el mateix esperit. Es veu molt bé.

Enhorabona Samuel, quina passada, i sols en 3 commits, je, je, je...

https://github.com/Edutictac/bibliojocs/commits/master

També colia comentar que les vegades que fracassem són molt valuoses. Dues vegades he hagut de clonar el repositori de la Web per problemes que no sabia resoldre. Encara recorde la clavada de pota en el repositori de Lauchpad quan estavem editant codi de JClic.

Cal no donar una imatge de que no n'hi ha dificultats, dificultats i errades en tenim, però amb el compromís d'arribar al final, anem avançant.

La comunitat dóna aquest context d'aprenentatge i, el comboi de poder ensenyar-nos les coses.

Salut
In reply to Deleted user

Re: Nova web

by Deleted user -
Bones.

He fixat un enllaç trencat cap a la bibliteca JClic, el problema residia en que al final hi havia una barra i no enllaçava la bibliteca.

Samuel mira aixó:

https://github.com/Edutictac/webtictac/commit/cd7f64606c82d0635fb98b93d7da20d40d8885b5


He fixa't l'errada i he sincronitzat el la pàgina al GITHub, de manera que, així tots podrem contribuir a millorar.

Cada cert temps caldria revisar-la i fer les propostes a GITHub.

Es poden seguir els canvis via commits (comentaris dels canvia) ací:

https://github.com/Edutictac/webtictac/commits/master

Recordeu que podeu seguir el desenvolupament a l'espai de GITHub:

Aporte una ferramenta per tal que es puga visualitzar el codi local amb git de forma gràfica. Cal instal·lar:

$ sudo apt-get install gitk

i llançar-la en el directori que tinguem el projecte en local
 $ gitk


Aporte imatge

Ferramenta gitk


Salut

In reply to Deleted user

Re: Nova web

by Deleted user -

Hola a tots: fa temps que no participe per ací però us segueix, sou els meus ídols !.

I avui vull donar-vos l'ENHORABONA per la web tan fantàstica que us ha quedat, especialment us envie una abraçada forta a tú, Alfons i també a Samuel i a Daniel, sou genials !!!

I a tots els qui he tingut la sort de conèixer-vos: Pedro Miguel, Daniel Pastor, Francesc, Artur, Enric Sendra, ...i amb tots els qui he coincidit en alguna trobada.

Us estime a tots i us admire fins i tot quan no entenc res del que escriu Alfons !

I per si encara et fa falta un comentari:

Felicitats a tota la Comunitat Edutictac que heu fet possible aquest espai col·laboratiu, superant-vos, any rere any, fins a arribar a aquesta acurada web, de la que tots els mestres valencians hem de sentirnos orgullosos. Heu obert un camí amb molta professionalitat i altruisme. Quan camine per ell, ensopegant, sempre em sent acompanyada per vosaltres. Enhorabona per la nova web i moltes gràcies !