Fira de la Ciència i la Tecnologia d'Elx

Fira de la Ciència i la Tecnologia d'Elx

by Deleted user -
Number of replies: 0

Us copie la invitació que ens fa la UMH per a participar en la Fira de la ciència i la tecnologia fent una visita extraescolar matinal amb alumnes. Si voleu inscriure-vos en la convocatòria "projecta tu" on els alumnes han de presentar un projecte, ho podeu fer ací: http://fecitelx2015.umh.es/ca/fecitelx/proyecta-tu/.

---------

Invitació FeCiTElx Fira de la Ciència i la Tecnologia en Elx:

Benvolgut professorat,

Com ja us vam comunicar en un correu anterior, els dies 7, 8 i 9 de maig se celebrarà la I Fira de la Ciència i la Tecnologia d'Elx, http://fecitelx2015.umh.es/ca. Es tracta d'una fira urbana adreçada al públic escolar, preuniversitari i al públic en general, destinada a la divulgació científica i tecnològica a través de tallers lúdics i interactius i activitats per a tots els públics.

Volem convidar-vos a la Fira els dies dijous 7 i divendres 8 de maig amb el vostre alumnat i que participeu en els tallers programats, per nivells educatius, en una gran Jornada de Portes Obertes UMH al Campus d'Elx (http://fecitelx2015.umh.es/ca/fecitelx/puertasabiertas/).

En aquests tallers, guiats pels nostres monitors, el vostre alumnat descobrirà i experimentarà en primera persona sobre diverses disciplines, veurà l'exposició dels projectes de la Convocatòria PROJECTA TU (http://fecitelx2015.umh.es/ca/fecitelx/proyecta-tu/), i es divertirà a la gimcana "Descobreix la Fira" tot resolent reptes per trobar-hi les pistes que els conduiran als tallers assignats (http://fecitelx2015.umh.es/ca/fecitelx/gymkana/).

També a vosaltres, professorat, mestres i educadors, us oferim la possibilitat de participar el dia 7 a la Jornada "Tots fem ciència i tecnologia" organitzada i certificada pel CEFIRE d'Alacant i per la UMH com a activitat formativa i d'innovació docent (http://fecitelx2015.umh.es/ca/fecitelx/jornada-tots-fem-ciencia-i-tecnologia/).

Tota la informació amb els tallers programats per a la Jornada i les activitats addicionals de divendres 8 de vesprada i dissabte 9 programades al Centre de Congressos Ciutat d'Elx està disponible a la web http://fecitelx2015.umh.es/ca.

Esperem les vostres inscripcions a la nostra web http://fecitelx2015.umh.es/ca/fecitelx/puertasabiertas/ abans del dia 26 d'abril. Durant la primera setmana de maig us confirmarem l'assistència i els tallers assignats al vostre alumnat.

Rebeu una salutació molt cordial,

Us esperem.

Fernando Borrás Rocher

VICERRECTOR DE INVESTIGACIÓN E INNOVACIÓN

Avda. de la Universidad, s/n - Edificio Rectorado y Consejo Social -03202 ELCHE

Telf.: 96 665 86 21 - e-mail: vdo.investin@umh.es - Web: www.umh.es