Inventari TIC del centre

Inventari TIC del centre

by Deleted user -
Number of replies: 5

Hola companys, al meu centre la quantitat de màquines comença a ser considerable i portar un inventari comença a ser un mal de cap... estava pensant en implementar algun sistema de codi de barres... algo que facilitara la feina... com ho feu als vostres centres?

Gràcies

In reply to Deleted user

Re: Inventari TIC del centre

by Deleted user -

Bon dia Samuel,

Nosaltres utilitzem únicament l'inventari TIC de conselleria. Pensem que bastant complet, ara bé, cal tindre'l actualitzat. Crec que seria una feina doble dur dos inventaris en paral·lel endavant.

Enric

In reply to Deleted user

Re: Inventari TIC del centre

by Deleted user -

Hola Samuel, 

al meu centre no hi ha més que l'inventari del SAI (que no està perfecte), i a mi no em pareix operatiu. 

A mi també m'agrada pensar en un sistema amb QRs o Codis de Barres que amb el Smartphone puguerem detectar ràpidament la informació necessària per a saber si el dispositiu està a on cal. 

El millor seria que agarrara les dades del InventariTIC del SAI i que puguera "fer/imprimir" unes pegatines per a posar als dispositius. 

No sé de cap software que faça acó, però tampoc he investigat. sad

Si s'enterrent d'alguna cosa, seria bo compartir-ho ací. 

Gràcies.

In reply to Deleted user

Re: Inventari TIC del centre

by Deleted user -

Hola,

En el DOCGES, una aplicació pareguda a Secretictac, tenim un mòdul d'inventari que importa la informació del mòdul del SAI. Li hem afegit algunes consultes que mostren que hi ha en cada espai i també arrepleguem les incidències dels equips, amb una fitxa per si l'equip ha d'eixir del centre a reparació.

Com que vaig desbordat ni l'actualitze ni l'hem implementat impressió d'etiquetes, la impressora DYMO d'etiquetes la tenim, ni hem pensat la possibilitat de posar codi de barres. Anem de cap. Potser en un altra vida pugam fer un inventari útil, encara que, com sempre, seria feina d'alguna entitat superior que ens facilitara les tasques amb eines informàtiques modernes.

Salut.

In reply to Deleted user

Re: Inventari TIC del centre

by Deleted user -

Hola Samu, com a dit Dani, nosaltres tenim el Inventari de Conselleria importat al Docges en alguna utilitat més. Una vegada Dani em va comentar la qüestió del codi de barres però es va quedar ahi. Com a suggerit el company, la solució podria estar en els codis QR. he implementat aquesta funció en el DOCGES per a probar i ací tens el resultat.

Es podrien imprimir una taula de tots els qr en enganxines y despres, amb paciencia, trobar els equips y nombres de series y ana pegant el QR. Encara que seria molta feina anar localitzant els equips, igual et resulta atractiu. Et deixe un exemple que pots utilitzar llegir amb lector QR d'un mòbil a veure si val per a alguna cosa.

 

 

Attachment qr.jpg