Model de centre.

Model de centre.

by Deleted user -
Number of replies: 6

Bon dia (i amb molta calor per a variar)

Vos volia comentar que al meu centre, seguint la idea deSamuel, tinc un sol servidor que dóna servei a l'aula d'informàtica, sala de professorat, biblioteca i aules (en totes les aules tenim client lleguer reciclat o trasto vell però funcionant). La veritat és que són uns 85 ordinadors si comptem amb l'aula mòbil de portàtils però fins ara no ha donat cap problema. Quan alguna vegada ha petat el servidor he tingut un altre per canviar ho i els arxius ekls teniua en un backup diari.

Sembla que el tema del model de centre ha avançat ja i que es pot contemplar com una alternativa més raonable però hi ha molt poca documentació del tema. Si algú de vosaltres està en la xarxa de centres intel·ligents  o té documentació sobre el tema ( ahí els de l'equip lliurex) i la penjara ací ens g¡faria un gran favor a tots. Jo en compromet a anar publicant els meus avanços, si és que el tinc, sobre el tema per a altres que passen pel mateix. Quasevol esquema em seria molt útil i no els trobe o estan molt desfasats.

Salutacions i que canvie prompte l'oratge!!! (o que ens posen condicions de treball dignes)

In reply to Deleted user

Re: Model de centre.

by Deleted user -

Vinga aunimeu-vos els que sbaem que tenen Centre instel·ligent i envieu un esquemeta de la instal·lació o un comentari....

In reply to Deleted user

Re: Model de centre.

by Deleted user -

Hola:

Treballem tot el Centre amb LliureX i "in pectore" som Centre Intel·ligent; falta que Conselleria ens envie el dos servidors principals ... Fèlix (ja t'he parlat d'ell i te vaig donar el seu telèfon) i un Tècnic del SAI faran la instal·lació.

Quan estiga tot acabat, ens ho contaré.

Salutacions cordials.

In reply to Deleted user

Re: Model de centre.

by Deleted user -

Gràcies Manuel,

Jo estic un poc igual que tu. Esperava que alguns dels membres de la comunitat que ja estan en la xarxa de centres intel·ligents ens diguera alguna cosa. És un poc desesperant no tindre ni un esquema de connexions. Jo ja dic que també tinc tot el centre amb lliurex però tots tiren d'un mateix servidor i volia anar passant al model de centre.

Salutacions i estem en contacte.

In reply to Deleted user

Re: Model de centre.

by Deleted user -

Hola Francesc. Els que estem en centres Intel.ligents estem mes "fava" que tots. Ells (l'equip lliurex) ens van muntar tot i nosaltres no tenim acces al servidor, ni usuari root. Tot el que necessitem ho demanem i ells es conecten remotament i ens ho solucionen.

El suport que tenim es molt bo. Pero fins i tot per instal.lar una impresora o fotocopiadora ho han de fer desde conselleria.

Qui vullga vindre al centre i pegar ina miradeta, jo estare encantat de fer-li una visita guiada.

 

Si us puc ajudar en cap cosa.... aci estic.

 

Enric

 

 

 

 

 

 

 

In reply to Deleted user

Re: Model de centre.

by Deleted user -

Moltes gràcies Enric, pensava que ho gestionaveu vosaltres.

Salutacions i gràcies per l'oferiment.

In reply to Deleted user

Re: Model de centre.

by Deleted user -

Hola Francesc,

Qué necessites saber exactament?

El model seria el següent.

-1 server principal

-Altres servers que es conecten al server

El problema que ens trobem que no tenim un servidor de qualitat, es que si el server cau podem tardar una miqueta de temps o molt de temps per a poder-ho solucionar.

Podem obrir un tema de debat sobre quin seria el millor model.