VI Jornades de Tecnologia - #CsTec

VI Jornades de Tecnologia - #CsTec

by Deleted user -
Number of replies: 1

Hola,

ja se que en aquest fòrum hi ha molts profes d'informàtica, però com també hi ha algú que altre de tecnologia i com que al programa de les jornades hi ha molt sobre robòtica, també us pot interessar. Així que us torne a enviar la invitació a mode de recordatori. Salutacions.

 

 

Des del seminari de Tecnologia de Castelló ens complau convidar-vos a les properes

 

VI Jornades de Tecnologia - #CsTec

 

unes jornades d'intercanvi d'experiències i materials per a professorat de tecnologia, les quals se celebraran els propers 24 i 25 de setembre de 2014 en l'IES Matilde Salvador de Castelló.

 

Us animem a totes i a tots a assistir i participar activament, ja que, durant les jornades hi haurà un intercanvi de materials i recursos digitals per a tecnologia. Porta el teu dispositiu d'emmagatzematge i compartix els materials que prepares al mateix temps que te'n duràs els que preparem les teues companyes i els teus comapnys.

 

Consulta el programa i la forma d'inscripció en l'enllaç adjunt.

Us agrairíem màxima difusió per aquest missatge.

Salutacions ben cordials




Hola,

desde el seminario de Tecnología de Castellón nos complace invitaros a las próximas

 

VI Jornadas de Tecnología - #CsTec

 

unas jornadas de intercambio de experiencias y materiales para profesorado de tecnología, las que se celebrarán los próximos 24 y 25 de septiembre de 2014 en elIES Matilde Salvador  de Castellón.

 

Os animamos a todas y a todos a asistir y participar activamente, ya que, durante las jornadas habrá un intercambio de materiales y recursos digitales para tecnología. Lleva tu dispositivo de almacenamiento y comparte los materiales que preparas al tiempo que te llevarás los que preparamos tus compañeras y comapñeros.

 

Consulta el programa y la forma de inscripción en elenlace adjunto.

Te agradeceríamos máxima difusion para este mensaje.

Saludos cordiales.

In reply to Deleted user

Re: VI Jornades de Tecnologia - #CsTec

by Deleted user -

Bones Tàfol.

Sense complexes, la informació TIC sempre és benvinguda.

No sé si hi ha molts o pocs mestres d'informàtica a aquest foro, però pense que el més rellevant potser no són les titulacions sinó la efectivitat en el plantejament i en l'abordament de les solucions.

Jo sóc mestre, però en alguns temes he de començar de zero i formar-me, les comunitat d'aprenentatge ens motiven i ens ajuden a identificar el coneixement rellevant, és per això que intente participar en la comunitat per aprendre tant dels companys com dels xicotets reptes que van eixint.

--------------------------
Un xiquet no és una ampolla que cal omplir, sinó un foc que cal avivar.
—Montaigne