Bombeta projector EPSON EMP - 82

Re: Bombeta projector EPSON EMP - 82

by Deleted user -
Number of replies: 0

Eixe és el problema de comprar per Internet a determinades tendes. Amb el kit Arduino superbarat que he comprat en xina no ha arribat cap document de pagament... ni en xinés. Com que és per a mi, cap problema... no utilitze itaca per a la comptabilitat personal.

Per a que t'aparega el CIF del centre, fins i tot l'has de posar en el camp adicional de l'adreça quan fas la comanda. El tema de l'IVA és menys preocupant. Com que ha arribat de USA el document que us envien no porta l'IVA. Això l'haurieu d'haver pagat a la Duana. Però sembla que l'ha passat sense problemes. A nosaltres ens van retindre en la duana un material d'activitats físiques procedent de USA i no el van alliberar fins que van fer l'ingrés dels impostos corresponents. Era un material car i fins i tot pagant l'impost es va quedar molt millor que comprar-lo a la península.

Respecte a l'enviament d'activitats físiques que et comente vaig introduir el primer número que venia a continuació del nom de l'empresa com a cif extranger. itaca ho accepta. Mira si teniu algun número que parega el CIF de USA i el poseu i ja està.

A eixe preu no li pegueu massa voltes.

Salut.