Pandora i model d'aula

Pandora i model d'aula

by Deleted user -
Number of replies: 3

No he aconseguit fer funcionar el server-clients a l'aula. No es pot configurar automàticament la xarxa en els clients ( no apareix res en l'apartat xarxa del programeta de configuració) . Les ips als clients les dona els router i no el servidor i per tant no es pot entrar com a usuari de xarxa.

M'agrada Pandora però crec que s'han precipitat ja que el manual d'instal·lació de l'aula tampoc pinforma de res. També m'he precipitat jo al passar ja a instal·lar però pensava que la versió era ja completa. Vaig a esperar les actualitzacions i recomane que feu el mateix però estaria molt bé que en juliol comptarem sempre amb les versions definitives ja que a setembre ja és impossible fer res.

Salutacions

In reply to Deleted user

Re: Pandora i model d'aula

by Deleted user -

Estic d'acord en que la guia d'administració no està completa. Estem treballant per a traure una petita guia abans de dijous.

Respecte al que dius de les IPs, si el servidor no esta donant ip no pot funcionar bé el aula. Com es que el router està donant ips dins de l'aula?

Com ho habies fet abans?

In reply to Deleted user

Re: Pandora i model d'aula

by Deleted user -

Gràcies Angel,

Ho havia fet instal·lant el servidor seguint el manual i desprès instal·lant els clients i configurant la xarxa mitjançant l'aplicació prevista. És el que he fet ara. De fet el que he fet és instal·lar un servidor i desprès traure els cables de xarxa del servidor antic i posant-los al nou. El tema és que els clients  tenen connexió a internet però cal entrar com a usuari local. si faig ifconfig és quan veig que han agafat la ip del router (les noves) i no del servidor que si està ben configurat amb eth0 interna ( al swicht) i eth1 externa ( al router).

Moltes gràcies per tot. Se que treballeu de valent i amb ganes i a més a més compartiu amb nosaltres. Potser sóc jo massa ansiós per descobrir les novetats i peque de poca paciència.

In reply to Deleted user

Re: Pandora i model d'aula

by Deleted user -

Ja està arreglat. 

He posat el servidor connectat a un client amb un clable creuat i he copiat el /etc/network/interfaces d'un client amb el lliurex nemo i ja funciona. Utilitzaré esta configuració per a fer proves i ja instal·laré el servidor de centre més avant. De tota manera és molt destacable que funciona molt més ràpid. A més a més he utilitzat un servidor al qual havia posat un disc sòlid i la vertitat és que vola!