Hangouts en directe

Hangouts en directe

by Deleted user -
Number of replies: 3

Hola companys, el que més m'agrada d'aquesta Comunitat és aprendre coses noves... ha sortit el tema del hangout i m'agradaria provar-ho amb vosaltres. Quin dia vos sembla més adequat per a quedar? Com que ja soc familia nombrosa a mi em va millor a partir de les 22:00 hores de qualsevol dia... qui s'anima?

Estaria molt bé establir un ordre del dia per a tractar temes que ens interessen. Artur ha preguntat en hangout-xat per la pròxima versió d'Everest... jo no tenia pensat un altra versió però podria ser un dels tema de conversa... (estic plantejant-me algo en debian, em motiva ;)

Altre punt interessant pot ser preparar la reunió de Novadors, pense que el hangout obri una perspectiva molt interessant ja que els que estem en castelló podrem interactuar amb els que estiguen en casa i no hagen pogut assistir a l'event...

Algú proposa algun tema més per tar de fer una hangout interessant?

In reply to Deleted user

Re: Hangouts en directe

by Deleted user -

Em semblen molt interessants els hangouts. Encara que cada vegada em deslligue més dels aspectes tècnics de què parleu. Des d'ahir m'han canviat les contrasenyes de Linucentres i ja només administre moodle, pero no puc actualitzar-lo.

Es el que té estar en la llista equivocada.

In reply to Deleted user

Re: Hangouts en directe

by Deleted user -

Hola Samuel.

M'interessa el tema, però ara m'és molt difícil trobar temps per a res.

Estiu podria ser un temps ideal per tirar endavant aquest tipus d'iniciatives. Però si la tireu endavant seria interessant contar l'experiència.

Salutacions

In reply to Deleted user

Re: Hangouts en directe

by Deleted user -

Hola Samuel, jo per provar quan vulgues (ja tinc una camereta web per a la meua classe), però a eixes hores no me demanes molt (debian ???) El tema de Novadors estaria bé i jo després bona nit !