Configuració del compte de correu d’identitat digital @edu.gva.es amb Thunderbird

El correu web d’Outlook no m’agrada res i a més no és molt bo a l’hora de gestionar-ho, i quan el configures en Thunderbird pots rebre correu però no enviar. Pensava que això era perquè estava restringida aquesta funcionalitat, però després de molt buscar per internet vaig trobar la següent solució mitjançant DavMail.

El DavMail es pot descarregar ací, n’hi ha versió per a tots els sistemes operatius, ja que està fet amb Java. Per a LliureX 21 he instal·lat aquest paquet .deb

Respecte a la configuració de DavMail, no cal fer res especial, sols executar el programa i apareixerà la seua icona baix a la dreta amb la resta d’icones del sistema.

Si punxen damunt la seua icona podem comprovar la configuració de DavMail, però ja vos dic que jo no he toca res, he deixat els paràmetres que venen per defecte.

Si voleu sincronitzar les carpetes d’Outlook teniu que configurar el servidor d’entrada IMAP amb els següents paràmetres:

Per a configurar el servidor d’eixida de Thunderbird, aneu a la secció de configuració smtp i configureu amb els següents paràmetres:

En nom del servidor posem localhost, port 1025 i seguretat cap… i ja ho tenim, fàcil 🙂

Si vols configurar el calendari i la llibreta d’adreces d’Outlook en Thunderbird ho pots fer també.

2 comentaris a “Configuració del compte de correu d’identitat digital @edu.gva.es amb Thunderbird”

Feu un comentari

"edutictac.es