User Tools

Site Tools


aules:nivellinicial:creacio_d_un_curs

Creació d'aules virtuals

Qualsevol docent dels centres públics pot crear una aula virtual i començar a treballar. Tot això mentre es compleix amb la normativa de protecció de dades, ja que la informació resideix en tot moment en servidors propis de la Generalitat.

Creació de cursos en Aules Docent

En construcció

Creació de cursos amb alumnat

La creació comença prement sobre «Explorar les meues aules» del menú d’Administració d'Aules

Tipus d'agrupació de classes.

Opció 1: “Crear una aula virtual per a cada assignatura i nivell educatiu”. Si se selecciona aquesta opció, l'assistent crearà una aula virtual per a cada assignatura i curs. Per exemple si s'imparteix la mateixa assignatura a quatre grups, es crearà únicament una aula virtual i hi inscriurà l’alumnat dels quatre grups.

Opció 2: “Crear una aula virtual per assignatura i grup educatiu”. L'assistent avisa que crearà una aula virtual per a cadascun dels grups que tenim assignats en Itaca.

Finalització de l'assistent.

Una vegada triada la manera de creació, podem seleccionar quines aules virtuals es crearan. Llavors, fem clic en “Crear cursos” i l'assistent ens mostrarà un enllaç per a accedir-hi als cursos (s'obrin en una nova pestanya del navegador).

És possible utilitzar l'assistent diverses vegades, sense temor. En cas que es vulga crear una aula virtual ja existent, apareixerà un avís darrere del nom del curs a crear; i si tornem a “crea-la” mantindrà els seus continguts i únicament tornarà a matricular l'alumnat.

La creació d'aules virtuals i la matrícula d'alumnat de manera automàtica només són possibles si el o la docent té assignat un horari (encara que siga en mode esborrany) en Ítaca. D'una altra manera, la plataforma no pot conéixer quines assignatures i grups té assignats cada docent. Així, si es tracta d'utilitzar l'assistent, però no mostra la informació relativa als grups, això és pel fet que el centre encara no ha introduït els horaris

aules/nivellinicial/creacio_d_un_curs.txt · Última modificació el: 2024/01/12 12:17 per samgua

Translations of this page: