Filtratge de pàgines Internet Aules

Filtratge de pàgines Internet Aules

by Deleted user -
Number of replies: 2
Ara que tenim connexió per fibra òptica i funciona a una velocitat vertiginosa el problema és un altre. Ens filtren pàgines sense avisar.

Us copie la incidència que he enviat al SAI en que explique això:

"Hola,

Estem realitzant un treball amb l'eina edu.glogster amb alumnat major de 16 anys en l'assignatura de Noves Tecnologies. Hui ens ha aparegut el següent missatge quan hem intentat entrar a la pàgina:

Service Unavailable

Sol·licitem que es deixe de filtrar la pàgina http://edu.glogster.com, ja que l'utilitat de fer un mural digital contribueix a l'assoliment de competències digitals, que és la principal competència que treballa l'assignatura de Noves Tecnologies del PQPI.

D'altra banda, seria fantàstic que avisareu amb temps dels nous filtratges que voleu aplicar, ja que d'altra manera l'hora lectiva programada es perd i no estem per a perdre el temps.

Atentament,

Daniel Turienzo
Secretari de l'IES Montserrat Roig"
In reply to Deleted user

Re: Filtratge de pàgines Internet Aules

by Deleted user -
Què vol dir que tenim fibra òptica? Al meu centre ens avisaren que vindrien en estiu a posar-la però no va passar ningú? La fibra òptica implica el cablejat de les aules o sols és l'accés al centre? l?única cosa que van fer és canviar el router per un altre i posar-nos definitivament els 8 mb que haviemn demanat fa temps i no arribaven però no tin clar el tema de la fibra òptica. En quant el filtrat estic d'acord en que es molt molest ja que no apareixen pàgines d'interés i si que he observat que accedeixen a continguts inadequats. Crec que el millor filtratge és la vigilància del professorat, almenys és la meua opinió.
In reply to Deleted user

Re: Filtratge de pàgines Internet Aules

by Deleted user -
Sobre el filtratge de continguts en secundària: jo prefereix assumir la responsabilitat de l'ús de la xarxa Internet a l'aula que dependre del que decidisquen les instàncies superiors respecte a les xarxes socials.

Sobre la fibra òptica: en Juliol van vindre diferents tècnics a portar el cable de fibra òptica (un cable negre gruix) des del carrer fins a administració, que és on tenim el router. Ens van posar una presa de paret amb quatre eixides de fibra òptica, de les que només ix un cable finet de color groc (el de fibra) fins a un convertidor de fibra òptica a xarxa. D'eixe convertidor ix un cable RJ45 (el de xarxa) fins a un router nou que dona servei a la línia de secretaria (l'antiga Giga) i a la d'aules. A eixe router es connecten els cables de xarxa que ja teniem connectats als dos routers antics (aules i giga).


Salutacions.