projectors

projectors

by Deleted user -
Number of replies: 5
Salutacions a tots.
Aprofitant que tenim un poc de dinés anem a equipar les aules amb projectors i pantalles (no dona per a PDI). Algú té experiència o coneixements d'on poden comprar-se que siguen bons i barats, marques o consells sobre característiques?
In reply to Deleted user

Re: projectors

by Deleted user -
Hola:
Al meu Centre sempre comprem el material a Félix Rojas (pot enviar-te presupostos sense compromís) (963132105): manteniment, instal·lació, avaries d'ordinadors,... jo li compre tota la Informàtica fa vint anys.

També pots veure a Cosues.
In reply to Deleted user

Re: projectors

by Deleted user -
Hola.

Al meu centre hi havia dos tipus de projectors:

- Una marca que no m'enrecorde.
- Epson enviar per la Conselleria.

Si valores la resolució i la luminositat (crec que és ahí on estan les diferències importants) soles et queda valorar la usabilitat.

- A major resolució millor ho voràs normalment els projectors de Epson de Conselleria no pasen d'una resolució de 800x600, pot ser és el més comú.

- La luminositat és crítica quan encens la llum a l'aula. Amb llums enseces necessites més luminositat. Tot i això supose que al mercat està prou equilibrat, però no està demés valorar-ho.

- La usabilitat: em refereisc al menú i a coses com que et detecte l'prdinador quan l'engegues i no tingues que apagar el canó per que l'ordinador el detecte. Als projectors antics es donen coses així.

Per últim mira si porta targeta de vídeo analògica o analògica (entrada blava - VGA) i digital (entrada blanca - DVI). És important perquè els nous portàtils porten eixida digital DVI. Et pots trobar que vages a connectar un portàtil nou i no tingues entrada digital.

Salut
In reply to Deleted user

Re: projectors

by Deleted user -
Nosaltres li comprem els projectors i PDI a serilev, estan en Alacant. Pots demanar-los pressupost sense compromís, amb instal·lació, altaveus, el que necessiteu.

Els últims que li hem comprat són Optoma (uns 600 euros), amb bona resolució, luminositat. El preu de les bombetes de recanvi són de 200 euros. A voltes tenen ofertes de projector + 100 euros amb bombeta de recanvi inclosa. Crec recordar que els preus són sense IVA.

El problema dels Epson de Conselleria és el preu de la bombeta de recanvi: uns 350 euros. Però els últims que ens va enviar són molt bons.

Si parles amb els de Serilev (965986210), pregunta per Emilio. Li pots dir que te l'ha recomanat Daniel del Montserrat Roig.

Salutacions.
In reply to Deleted user

Re: projectors

by Deleted user -
Gràcies per totes les aportacions. Vist lo de les làmpares m'estic fixant també en el tema del període de garantía, tant de l'aparat com de la làmpara (pocs donen més de 1000 h. per aquesta última). Hi ha també ofertes que arriben amb projector, suport de sostre i cablejat per 500 euros que no saps si refiar-te o qué. Són tentadors els de distància ultracurta, però el preu es dispara. Ja vorem.
Gràcies de nou.
In reply to Deleted user

Re: projectors

by Deleted user -
Una apreciació. La làmpada no entra en la garantia de l'aparell. Si es fon en un any va per compte del centre. A nosaltres ens va passar en un dels 16 projectors que tenim.

Salutacions.