Wikimanuals

Wikimanuals

by Deleted user -
Number of replies: 2
Hola companys

pareix que la secció de wikimanuals antiga es queda xicoteta, cada volta les aportacions que és fan al fòrum son més i cal organitzar-les, per tant he començat a treballar un nou wikimanual més "professional" http://wikimanuals.edutictac.es

Aquest nou wiki té les seues avantatges però també n'hi ha que dir que no és tant senzill d'utilitzar... per a facilitar aquesta tasca li he afegit un plugin que fa que ens aparega un editor semblant al que gastem en aquesta pàgina. Per suposat si algú necessita ajuda tenim el recolzament de la resta d'usuaris.

De moment n'hi ha feina per a migrar el actual wiki al nou... espere terminar aquesta setmana (podeu ajudar)

Espere que ens aprofite a tots i que col·laborem per a facilitar-nos les nostres tasques...

Salutacions cordials
In reply to Deleted user

Re: Wikimanuals

by Deleted user -
A cada u li dona per una cosa i a mi aquesta setmana m'ha donat per els wikimanuals i he afegit una entrada nova, com ampliar els tipus de font que venen per defecte al lliurex

http://wikimanuals.edutictac.es/index.php?title=Afegir_tipus_de_lletra
In reply to Deleted user

Re: Wikimanuals

by Deleted user -
Hola Samuel.

Molt interessant la proposta, això ens evita a tots tenir que anar a buscar moltes lletres, soles copiant i enganxant a la cònsola ho resolem.

Soles una puntualització.

Quan més lletres carreguem a les fonts més recursos necessitarà el sistema per gestionar l'Open Office, ja que ha d'interpretar més fonts. Potser en ordinadors potens el tema és despreciable, però no en ordinadors poc potents. Teniu-ho en compte.

Salut