Web a Linucentre i domini propi

Re: Web a Linucentre i domini propi

by Deleted user -
Number of replies: 0

Gràcies, Alfons, per les teues reflexions sobre la seguretat i la protecció de dades. De no haver sigut per tu, aquest Nadals hauria contractat un ajotjament personal. Però tens raó.

A mi em hackejaren dues voltes. Ben cert és que ni soc informatic ni tenia idea d'aquestes coses, per això no vaig canviar la contrasenya inicial de l'administració de cpanel. També podien haver posat una més complicada i haver advertit.

El cas es que he començat a crear aules virtuals a mestreacasa i, excepte perquè encara no han activat l'editor d'ecuacions, tinc de sobra per anar treballant. El que és important és que m'he llevat de damunt la responsabilitat d'administrar un espai de centre en contra de les voluntats majoritaries d'un claustre que no estan molt per la tasca d'implantar les TIC en la practica docent.

A mestreacasa moodle está incrustat no se com, però no apareixen les pàgines que obris en la barra de direcció i a voltes s'enganxa i has de tornar cap a avant i cap arrere per obrir una pàgina, però bé: Benvingut mestreacasa.

Salut.