Presentació i pregunta

Presentació i pregunta

by Deleted user -
Number of replies: 4

Hola a tots, soc nou en el foro i aprofite per a presentar-me. Sóc l'encarregat de la biblioteca deel meu centre i la veritat és que estic prou verd en el programa pmb.

Tinc un dubte:

Hi ha possibilitat d'instalar una còpia de seguretat de pmb d'una versió més antiga i instalarla en un altre ordinador en una versió posterior? O bé les còpies de seguretat només funcionen en la mateixa versió del programa?

Salut a tots

In reply to Deleted user

Re: Presentació i pregunta

by Deleted user -

Hola Paco.

Benvingut.

Podria ser que no et funcionara correctament alguna cosa.

La base de dades es va actualitzant, va canviant cap avant. Ara no recorde l'apartat on es pot veure, però si busques veuràs que pots anar actualitzant la base de dades de versió cap avant.

No sé ben bé què és el que fa, però com que el CMS (PMB) està construït sobre una versió específica de base de dades, criden camps concrets. Podria ésser que no et funcionara correctament alguna cosa.

Jo investigaria el Changuelog del programari. Cada paquet .deb té una memòria de canvis, doncs seria bo consultar aquest arxiu per veure què canvia en cada versió, així podràs valorar si et va a afectar o no.

Per fer-ho cal baixar el codi del paquet:

http://lliurex.net/pandora/pool/main/p/pmb/

Baixa el codi font, el paquet anomenat pmb_4.0.3+lliurex29.tar.gz

Bé, si el descomprimeixes veuràs què ha canviat des de febrer de 2013.

T'adjunte l'arxiu concret.

Salut

In reply to Deleted user

Re: Presentació i pregunta

by Deleted user -

Gràcies per la resposta, en quan tinga temps miraré a veure. Encara que crec que serà més senzill actualizar les dues versions de pmb i treballar amb la mateixa versió.

Salut i gràcies