JClic Reports de sèrie en el server lliurex

JClic Reports de sèrie en el server lliurex

by Deleted user -
Number of replies: 1
Doncs ja el tenim al server 11.09 

N'hi ha que reconeixer que l'equip que s'encarrega del desenvolupament de lliurex està atent a les nostres necessitats.

Bon profit.
In reply to Deleted user

Re: JClic Reports de sèrie en el server lliurex

by Deleted user -
Quina bona notícia.

Ja tenim JClic-Reports al repositori.

Doncs era una demanda històrica, tot i que com que es pot integrar Moodle la cosa es solucionava en part. Ara ja potser es facilita la gestió dins l'aula per a aquells centres que no puguen integrar JClic en Moodle.

Realment soles cal crear els usuaris dins l'aula Lliurex.

Moodle a l'aula Lliurex és una utopia, ja que el temps necessari per portar avant un curs de Moodle (assignatura) és excessiu com per portar-ho al dia. Crec que Moodle té sentit on-line més que des del server d'aula per una raó de temps de preparació, a no ser que restaurem un curs ja preparat de l'inici al final. Tot i això es fa prou intractable.

JClic-Reports ve al pas de la necessitat d'avaluar les activitats dels xiquet i que no quede tot amb una intencionalitat ingenua sense més.

Molts de nosaltres creguem que l'equip que porta Lliurex 6 persones +1 no es decida soles a canviar el logotip d'Ubuntu pel de Lliurex [Pánico en el núcleo - Podcast]. Les últimes distros demostren que Lliurex s'ha convertir en una distro que té un valor afegit, la contextualització i la resposta a les necessitats de la comunitat educativa.

Des d'ací, gràcies.

Gràcies per facilitar-nos la feina, als docents no ens sobra el temps.

Salut