Instal·lació dual lliurex 14.06 / windows 8 o windows 8.01

Re: Instal·lació dual lliurex 14.06 / windows 8 o windows 8.01

by Deleted user -
Number of replies: 0

Hola Paco,

Et conteste per parts:

  •  Al principi quan parla dels canvis a fer a la BIOS: “Secure boot” --> disabled i “Legacy support”--> Enabled En Legacy boot order “USB Hasd Disk”..es suposa que en totes les bios apareixeràn les mateixos opcions..No?

    • No crec que en totes les bios apareixquen les mateixes opcions, però si que son paregudes.
  • Quan diu : Desde Liurex en mode prova, després de redimensionar ...en lloc de fer-les majnualment amb Gparted, supose que també es podrà emprar la opció : instal·lar junt a windows....i que les particions principals les faja automàticament Lliurex...No?

    • No tinc ni idea, jo he fet les particions a ma.
  • Després de fer doble clic a Instal·lar Lliurex Pandora, supose que caldrà esperar a que acabe la instal·lació...No?

    • Correcte, però has de continuar amb el tutorial sense reiniciar
  • Després diu : Intal·lem el carregador d'arrancada en la partició de sistema. No se a que es refereix...El carregador de arrancada supose que és el grub i si no m'equivoque es suposa que ja l'haurà instal·lat Lliurex...No? Si no é així qué és i com instal·lar el carregador d'arrancada???

    • Ahí, jo tinc un dubte existència, a mi em diu que no he marcat bé on instal·lar el carregador, que torne enrere i que arregle l'error. Però jo l'he instal·lat en la partició on he instal·lat el Lliurex, i li he dit endavant....  No se si ho hauré fet bé.
  • A continuació diu: En acabar sense reiniciar, ferramentes del sistema / administració /repara l'arranc . Supose que serà aplicar el Boor Repair que haurà instal·lat també Lliures...No?
    En relació a això tu mateix dius que no t'arranca el windows i que has de reparar l'arranc... Em pregunte si no es suposa que ho ha reparat en Boot Repair, o els canvis que explica al final amb el Grub 2 i el UEFI ??? i si no es així que caldrà fer per reparar-lo???

Efectivament, es tracta del boot repair, però a mi em dona un error que no puc solucionar i es cancel·la el boot-repair, (ahí és on tinc el problema)

Si jo la bios la tinc en legacy, m'arranca el grub i per defecte la primera opció del lliurex. Si trie arrancar amb Windows, dona un error del windows (diu que el torne a instal·lar)

Però si tinc la bios en UEFI, arrranca directament amb windows i punto, no dona possibilitat d'arrancar lliurex.

Aniré provant opcions,

Si algu te cap pista, s'agrairà.

 

Enric