Instalar Lliurex

Re: SOLUCIONADO

by Deleted user -
Number of replies: 0

Hola Emilio.

Gràcies per posar el que vares fer.

Jo bloqueje l'ACPI directament editant grub.cfg

Mira el text en roig a aquest post:

http://inclusa.blogspot.com.es/2014/02/lliurex-pandora-i-el-problema-de-gestor.html

Ara veig que tu has utilitzat un altre procediment.

El que has fet sí té que veure amb el control d'energia ACPI, de fet em sembla que va unit al kernel.

Mira, he posat al traductor de Google aquest tros d'explicació:

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1613132

Què són aquestes opcions ?

nomodeset

Els més nous nuclis han traslladat l'ajust de la manera de vídeo en el nucli . Així que tota la programació de les freqüències de rellotge de maquinari específics i registres de la targeta de vídeo ocorre en el nucli i no al controlador X quan el servidor X s'inicia .. Això fa que sigui possible tenir alta resolució bonica splash ( arrencada ) pantalles i flicker transicions gratuïtes d'autorització d'inici de la pantalla d'accés . Per desgràcia , en algunes targetes no funciona correctament i vostè acaba amb una pantalla en negre . Afegint el paràmetre nomodeset indica al nucli per no carregar els controladors de vídeo i utilitzar els modes de BIOS en lloc fins que es carregui X.

Tingueu en compte que aquesta opció és de vegades necessària per a targetes nVidia en utilitzar els controladors predeterminats " nouveau " . Instal · lació dels controladors de nvidia propietaris generalment fa que aquesta opció ja no cal , pel que pot no ser necessari per establir aquesta opció permanent , només per un d'arrencada fins que s'han instal · lat els controladors de nvidia .

acpi_osi =

Aquesta opció sovint resol problemes amb retroiluminació LCD , els problemes de control del ventilador i declaració de dades inexactes d'esdeveniments tèrmics . El que jo entenc que fa ( i les correccions són benvinguts ) , és evitar que el nucli de la presentació d'informes a la bios que la seva qualsevol versió de Windows de la BIOS demana . Per defecte , el nucli es fa passar per totes les versions de Windows , d'aquesta manera tenim la certesa de la BIOS executa tot el codi necessari per inicialitzar el maquinari. Desafortunadament , algunes BIOS contenen correccions per solucionar els problemes amb les versions de Windows específics ( en particular , vista ) que arent necessaris o no treballen per a altres sistemes operatius . ajust

Bé.

Gràcies, ara ja sabem per què aparèix el problema.

...i quina és la solució.

Salut

---------------------------------
La pràctica no ens fa perfectes,
La pràctica perfecta ens fa perfectes.

Vincent Thomas Lombardi