Error de acceso usuarios de servidor Lliurex 12.06

Re: Error de acceso usuarios de servidor Lliurex 12.06

by Deleted user -
Number of replies: 0

Hola rualmar.

Sí, sembla que dr-valentin està als repositoris a partir de pandora, Lliurex 13.09.

Ni idea de l'error que comentes.

Actualitzar a l'última versió supose que és la millor manera d'evitar problemes, ja que Lliurex no treballa amb LTS des de Lliurex, tot i què sí que parteix de les LTS des d'Ubuntu.

El problema és que a causa de la dificutlat amb noves versions del programari que va per sota (kerberos, etc.) no es pot fer una actualització automàtica.

Així que el camí és fer un backup del server i passar a la nova versió on caldrà desplegar altra vegada els serveis.

Quan parlem de servers això pot suposar un treball molt considerable, però, la versió 12.09 no s'actualitza des de fa ja un temps, així que supose que no hi ha personal necessari per mirar cap enrere.

Lliurex no és Ubuntu LTS, així que jo aniria cap avant. Tenint en compte això caldria anar plantejant el manteniment del server. Cal pensar en les estratègies d'organització de la informació per fer funcional un cas com aquest en el qual cal passar a una versió nova formatant el server.

Ara bé, si el server està estructurat amb particions, com indica el manual. Jo formataria les particions del sistema i deixaria les particions on hi ha dades.

El problema pot venir en enllaçar els usuaris amb els seus homes, però caldria provar-ho, potser no presente problemes o es puga arreglar de forma senzilla.

Sens dubte tot un repte.

Salut