LliureX Nemo

Re: LliureX Nemo

by Deleted user -
Number of replies: 0

Alfons, em sembla molt bona idea això de l'API. Així puc tenir una excusa per a canviar el mòbil abans de que deixe de funcionar.

Toni, has tocat un tema interessant. Pel que se i he intuït de les 5 sessions de formació que vaig anar, el model de desenvolupament d'Itaca és el mateix que el de GESCEN. Implementaran tot el que és necessari per a portar la gestió acadèmica i administrativa dels centres de secundaria per a ESO i batxillerat en substitució de GESCEN. De moment CF i PQPI no entraran al sistema d'Itaca (haurem de continuar amb WinXP i GESCEN, és clar). I tinc la sensació de que el suport serà de l'estil GESCEN. Tinc un problema, ho comunique i m'expliquen com fer-ho o ho solucionen en uns dies.

Un altre model hauria sigut contar amb tots els professionals dels centres que porten anys treballant amb bases de dades pròpies, els que preparen les aplicacions que necessitem en els centres, els que es coneixen el funcionament de GESCEN en profunditat, els que ho proven i plantegen propostes, els que elaboren manuals per als companys. Només a Elx en conec uns quants en cada equip, i que dir d'aquesta comunitat, som molts.

Segurament ja faria temps que tindriem un Sistema de Gestió amb API i tot el que necessitem. Hi ha gent molt vàlida, de veres.

Com diu Toni, un sistema obert. Us sona el model que podrien haver triat, el de programari lliure. Simplement, fent Itaca una aplicació de codi obert tindriem la millor aplicació possible. Crec.

Salut.

PD. Però és tard i ens mengem la que tenim. O es podria alliberar?

PD.2 Podem canviar en el fòrum la manera en la que es mostren els missatges per a que no es veja tan estret. Ho vaig descobrir ahir.

menu