Accès dels alumnes als programes en Share (Compartit)

Accès dels alumnes als programes en Share (Compartit)

by Deleted user -
Number of replies: 2
Hola:

Tal vegada ja sabeu un camí per facilitar l'accès dels alumnes als programes i d'altres recursos de la carpeta Compartit (Share); jo utilitze el següent mecanisme què facilita el treball als mestres a l'Aula d'Informàtica:

  1. Iniciar Lliurex Lab.
  2. Refresca fins que el Servidor reconega tots els ordinadors en funcionament; tal vegada hages de refrescar més d'una volta.
  3. Quan estiguen tots reconeguts pel Servidor d'Aula, utilitza el botó Obri Share perquè tots els clients puguen accedir a la carpeta Compartit
  4. Així l'alumne té fàcil accedir a l'arxiu que llança el programa o recurs a treballar: el tindrá davant de la seua pantalla.
  5. Si tens ben organitzada la carpeta Compartit i projectes la ruta a la pantalla mitjançant el canó, quasi tot els alumnes del Centre poden treballar més fàcilment.
  6. A més a més, ja sabeu que es pot llançar una aplicació directament a tots els clients: Vista d'icones / Seleccionar tots el clients connectats / Botó dret / Accions per a l'usuari / Executa la mateixa aplicació en tots els usuaris connectats / Escriure el nom del llançador del programa a executar / D'acord
Profit.

"Sólo era miedo por estar solo"
In reply to Deleted user

Re: Accès dels alumnes als programes en Share (Compartit)

by Deleted user -

Jo utilitze l'opció de LliureX Lab enviar fitxers als alumnes que crea una carpeta en el seu escriptori que es diu Mestre, quan envies el fitxer et pregunta si vols obrir-lo automàticament.

El inconvenient d'aquest sistema és que el mestre després no pot arreplegar els treballs dels alumnes... automàticament (al menys no trobe com) amb el sistema que proposes pareix més senzilla aquesta tasca.

Moltes gràcies, ho probaré.

Profit i força ;D


In reply to Deleted user

Re: Accès dels alumnes als programes en Share (Compartit)

by Deleted user -
/.../ segurament ja sabeu que també està l'opció: seleccionar clients connectats / botó dret / Accions per a l'usuari / Mode de demostració (des d'este equip)

"Me importa un pimiento". (Ernesto, especialista en crudités)