La meua presentació

La meua presentació

by Deleted user -
Number of replies: 1
Hola:
Sóc Manuel, Coordinador TIC del CEIP Max Aub (València).
Al nostre Centre hem començat la tasca d'incorporar GNU-Linux (Lliurex) al treball docent, a l' Escola Matinera, a l'Administració, als Tallers de Menjador Escolar, a la Sala de Mestres, a la Biblioteca, a la PDI, etc.
Impartisc cursos en dos Projectes de Formació en Centres a dos CEIP de València (Introducció a Lliurex i Elaboració de Materials a l'Àrea d'Artística); a més a més, sóc ponent d'un curs de PDI ja que volem introduir aquesta eina a les classes.
Com a complement, i volent que GNU-Linux arribe allò més lluny possible, treballe una vegada a la setmana amb els Pares, Mares d'alumnes i altres persones en un Taller d'Informàtica amb software lliure.
A més a més, col·labore amb una ONG per a fer servir GNU-Linux a Etiòpia.
Tot això no té importància si treballes des de les teues modestes possibilitats i si te deixen treballar; perquè allò menys important no és tenir la "butaca" (?) de Coordinador TIC fent que l'Aula d'Informàtica es convertisca en una "maria" divertida amb quatre programetes a l'ús. Com deia un "Valencià del Nord", "hem d'anar més lluny" i no quedar-se en actituds complaents intercanviant -com va dir un company al fòrum- "quatre comandaments de consola" (que també cal).
Gràcies per escoltar.
In reply to Deleted user

Re: La meua presentació

by Deleted user -
Hola Manel.

Estic molt d'acord amb tu. Al final el coordinador TIC és el que va per vaig fent que la base funcione. La seua figura és molt important, però cal entendre-la be.

Salutacions