La meua presentació

La meua presentació

by Deleted user -
Number of replies: 1
Hola a tots i totes,

Em diuem Jaime Olmos Piñar, el que passa que tot el món em diu Jaume. Soc mestre d'educació Primària a l'escola Ceip La Mediterrània a Orpesa del Mar. Porte ja 4 anys ací i no se el que em quedarà per ací :P

Actualment treballe com a mestre Compensatòria i Pase, feina que m'encanta i gaudisc de totes les possibilitats que m'ofereix. També soc Coordinadir TIC al meu centre i la veritat es que m'encanta açò de les TIC i l'educació, però sobretot l'EDUCACIÓ ;)

M'encanta tot el tema de la web2.0, sobretot l'ús de blocs d'aula, ferramentes que potencien les habilitats comunicatives entre l'alumnat i professorat i com no, TWITTER, la meua ferramenta preferida per el moment per aprendre tot el que puga i més.

I no res, si voleu saber coses només les heu de preguntar. M'alegre molt d'haver parat caiguent ací i no res, que per a tot el que necessiteu estic per acó o bé a twitter, veritat Samuel?

I no res, enhorabona Samuel per el treball tan genial que fas i a veure si hi ha sort i ens "desvirtualitzem" al Congrés!

Salut!
In reply to Deleted user

Re: La meua presentació

by Deleted user -
Benvingut @olmillos ;)

un plaer tindre per ací les teues aportacions, necessitem la visió educativa de les tic's ja que moltes vegades ens perdem entre comandaments indesxifrables, serà un plaer compartir experiències per ací també.

Seguim en contacte al Twitter @sasogu smile)


Salut!! i força!!