Presentació

Presentació

by Deleted user -
Number of replies: 1
Sóc Alfons Rovira.
Actualment sóc mestre de PT a CEIP Párroco Francisco Mas de Crevillent, un CAES la mar d'interessant i motivador.
Actualment no sóc coordinador TIC al meu centre, ni falta que fa, doncs tinc una companya molt competent i treballadora que fa aquestes tasques.
Quan utilitzava windows em vaig fer seguidor de softcatalà.org, doncs era i és un espai de llibertat i de software lliure molt interessant.
Cap al 2003 vaig començar a fer la migració cap a GNU/Linux gràcies a una revista que portava una Live-CD de Knoppix. Després vaig instal·lar Suse, després Debian, Fedora, Ubuntu, Arch, i moltes més que ja no m'enrecorde. A cada instal·lació anava aprenent, tot i que on més vaig aprendre a instal·lar va a ser a Debian (no m'aclaria i vaig formatar un fum de vegades el portàtil).
Actualment no utilitze Windows a casa. Va petar la partició i vaig pernsar que ja estava bé.
Sóc usuari d'Ubuntu des de la segona distro, actualment tinc la distro Desktop instal·lat a un ordinador i la distro Server a un altre. Utilitze no-ip per salvar la ip dinàmica.
També he resucitat el meu vell portàtil amb Debian Lenny (bona opció però paquets massa vells) però he migrat a Debian Squeeze i he quedat sorprés, en serio, molt bona distro, Debian ja no és tan sobria com abans, m'encata.
També m'agrada Fedora i Suse, cada cert temps les prove. Fedora em convens però a Suse sempre li trove alguna pega a l'hora d'actualitzar i de resoldre problemes.
També utilitze un MacBook Pro al qual vaig arribar per dos raons:
  • Els podcast: junt amb l'iPod és un canal boníssim d'informació.
  • El seu hardware: és exel·lent, estic esperant que Debian desenvolupe els drivers per a la wifi.

M'encanta fer comunitat i recolzar-me amb ella per qualsevol cosa, n'estic convençut que al calor de la comunitat sempre vas progressant.
Crec que ha esta molt bona idea crear aquest espai desvinculat de l'administració. Tot i això, crec que és bo que es complemente amb els espais oficials. Tot és comunitat.
També he donat algun curs del CEFIRE al centre, però també crec que la renovació no vindrà pel CEFIRE, tot i que és necessari, sino per les necessitats dels centres. Cal explicar, col·laborar i tenir moltíssima paciència. Tot i això crec que anem en molt bona direcció.
Crec que és bo que ens coneguem, estic content de que ens troben ací, doncs, a Lliurex ja anava seguint a alguns de vosaltres valorant les bones aportacions que feieu al foro de Lliurex. Pensava que tothom era informàtic, però ja veig que tots som persones normals. Vull dir, que no és precís ser informàtic per interessar-se per les TIC.
Res més, perdó per l'extensió.
Salutacions
In reply to Deleted user

Re: Presentació

by Deleted user -
Moltes gràcies per l'extensió smile moltes més gràcies per ajudarme des del primer moment amb aquest projecte, sense paraules coincidim en molts aspectes, m'encanta!!

Tens que probar Linux Mint Debian Edition des de la que t'escric, espectacular xDD

Que el projecte estiga desvinculat de l'administració és un detall important, crec que ja som majors per a actuar amb responsabilitat i/o parlar clar sense faltar el repecte a ningú. Personalment els fòrums ultra moderats em desesperem.

Seguim compartint ;))