TABLETS A L'ESCOLA

TABLETS A L'ESCOLA

by Deleted user -
Number of replies: 1

Inicie aquest fil amb una inquietut del qual pense que no s'ha parlat al fòrum. Corregiu-me si m'equivoque.

Heu plantejat o ja esteu treballant amb tablets a l'escola o als IES?

Quin dispositiu utilitzeu? Quin recomaneu per a primària? i per a secundària?

Com gestioneu el seu ús? I la baixada d'aplicacions?

Quin és el seu paper a l'aula? Quina metodologia?

Crec que al voltant d'aquesta qüestió ja molts aspectes a definir abans de que el dispositiu arribe al centre i es convertisca en un recurs més a l'abast del procés d'ensenyament-aprenentatge.

En aquestos moments, a mi hem preocupa quin dispositiu seria el adequat, encara que al mateix temps és important definir molt bé com anirà integrant-se en el centre.

Què en penseu?

In reply to Deleted user

Re: TABLETS A L'ESCOLA

by Deleted user -

El meu centre ha adquirit una tablet per mestre, de forma que tots els dies es puga dispondre de 4 o 5 tablets per aulari (som escola rural, CRA, format per tres aularis).

D'aquesta manera els mestres van familiaritzant-se amb els dispositius mòbils, descobrint possibilitats de les mateixes i utilitzant-les a poc a poc a l'aula, de forma que per al proper curs es disponga d'una visió general de com treballar amb elles. Així podem redactar, almenys, unes línies bàsiques sobre el paper de la tablet a l'aula per al proper curs quan es pensa adquirir un dispositiu per cada alumne de quart; els grups dels alumnes majors estan integrat pels de 4t, 5é i 6é.

Us sembla bona idea?

Bé, ja us conte alguna cosa més endavant.