Certificació de l'inventari als centres.

Re: Certificació de l'inventari als centres.

by Deleted user -
Number of replies: 0

Jo crec que les coses aniran caiguent pel seu pes.

No entenc per què no es demana la competència digital als mestres a les oposicions, perquè no es demana ésser competents en Lliurex, que és el sistema que s'utilitza als centres públics de la comunitat valenciana.


Si no es dona valor formar és lògic que ningú faça cas. Alguns aprenentgatges costa, no sol assolir-se de forma informal, al menys diversos procesos complexes.

Dic jo que potser la majoria de gent desconex la transcendència d'educar amb ferramentes lliures. El que crida l'atenció és que es consideren professionals recliclats, innovadors, compromessos amb el seu temps però amb una ignorància en aquest tema.

Cal plantejar el tema des de la professionalitat, des de la consciència de fer les coses com cal.

Comença a tenir-se consciència de fàctor estratègic de les TIC (Oxford English, That's English des del mimisteri, les diferents editorials).

Des del meu punt de vista en uns anys les diferències en la compètència dels centres es va a disparar, ja que tenir una via d'entrenament-aprenentatge en temes claus i de diverses ferramentes automatitzades van a fer que l'alumnat progresse molt més ràpid i que l'aprenentatge siga molt desigual als centres amb plantejament TIC estratètic o no.

Amb tot això Lliurex facilita moooooooooolt les coses.

Veurem qui riu l'últim...


Salut