Aules virtuals precuinades

Re: Aules virtuals precuinades

by Deleted user -
Number of replies: 0

Estic competament d'acord.

Les editorials tenen muntat un negoci. No és que els seus materials no tinguen qualitat, que en la majoria dels casos són molt bons, sino que a més tenen interessos comercials, és ahí on cal anar en compte.

Nosaltres adaptem els materials, retallem, millorem, etc., però al venir tot fet, veurem qui troba el temps fer millorar un producte que porta molt de treball al darrere.

A més, si ens ho donen en format Flash, tancat, veurem qui el toca.

Està bé que intenten millorar, tenen molt de poder, cal que influixquen en el professorat però, al tant, que podem estar a les portes d'un subtil encorsetament de l'educació, o és que algú es va a negar a implementar materials multimedia, amb ubiqüitat, avaluables des de casa, enregistrant el seguiment, comunicat-se amb els alumnes dins de l'aula, etc...

Són molts avantatges, i TOT FET, fabulós...

Al tant, al tant, que nosaltres orientem i acompanyem als alumnes però hem d'ésser conscients que també incorporem una visió crítica que quedarà soslayada si no intervenim i modifiquem els materials de les aules virtuals, AL TANT.

Samuel, hui dia, podem crear materials de qualitat lliures, però cal compromís entre nosaltres, suposa molt d'esforç, no és impossible, es necessita coordinació entre els components...

...però això no ho podien gestionar els CEFIRES i que al cap i a la fi comptara com a mèrits?

Amb tanta burocràcia anem ofegats, però està bé que es planteje la idea i es vaja madurant.

Salut