Gaudiu de l’estiu, amb Spotube i Bibliotecasecreta.nl

Després d’un curs intens l’estiu és l’època perfecta per relaxar-se, gaudir de bona música i submergir-se en lectures captivadores. Buscant una manera fàcil i gratuïta per escoltar música i descarregar llibres, he trobat dues eines fantàstiques: l’aplicació lliure Spotube per Android i la pàgina web Bibliotecasecreta.nl.

Spotube és una aplicació lliure i de codi obert per a Android que et permet escoltar música de manera gratuïta. L’aplicació és senzilla d’utilitzar i ofereix una experiència d’usuari excel·lent, sense els anuncis molestos que sovint trobem en altres aplicacions de música. A més, Spotube et permet crear llistes de reproducció personalitzades i descobrir nova música fàcilment.

El pots instal·lar fàcilment des de la Play Store d’Android cercant “Spotube”. Ací tens l’enllaç directe. També disponible a F-droid.

Una vegada instal·lat tens l’opció d’iniciar sessió en Spotify per sincronitzar la teua música.
Cerca les teues cançons, artistes o àlbums preferits. També pots explorar les llistes de reproducció recomanades. Crea Llistes de Reproducció: Afegeix les cançons que t’agraden a les teues llistes de reproducció per tenir-les sempre a mà.


Bibliotecasecreta.nl és una pàgina web que ofereix una gran varietat de llibres gratuïts per descarregar en diferents formats. És una plataforma excel·lent per als amants de la lectura que volen accedir a una àmplia selecció de llibres en castellà, català i anglés.

Bones vacances!

Feu un comentari

"edutictac.es